Cristiano Ronaldo Jr (11 ani) este decis să-i calce pe urme celebrului său tată. Cristianito, așa cum este poreclit fiul cel mare al celebrului portughez a avut cifre impresionante la juniorii lui Juventus, iar după revenirea lui Ronaldo la Manchester United a început să evolueze pentru grupele de copii ale "diavolilor".
Acum, Cristiano Ronaldo Jr a semnat un contract profesional cu Academia lui United, fotografia de la prezentare fiind răspândită în mediul on-line de un alt puști minune al clubului englez, Gabriel.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Așa cum se vede în fotografia de prezentare, Cristianito va purta tricoul cu numărul 7 la echipa sa, un număr pe care tatăl său l-a purtat pe aproape întreaga durată a carierei.
Citește și:

Cristiano Ronaldo nu pune presiune pe fiul său

Cristiano Ronaldo a declarat în repetate rânduri că nu-și va forța copiii să-i urmeze cariera. Chiar dacă fiul său pare decis să îi calce pe urme, fiind foarte atras de ideea de a fi fotbalist profesionist, starul portughez este convins că e prea devreme pentru a avea așteptări de la acesta și doar timpul va decide dacă va avea sau nu succes.
"Numai timpul o va demonstra, eu nu-l voi presa niciodată. Va face ce va dori, dar ceea ce îmi doresc cel mai mult pentru Cristianito și pentru toți ceilalți copii este să fie fericiți și să facă alegerile care îi fac fericiți. Eu îi voi sprijini necondiționat", a spus Cristiano Ronaldo.
Chiar dacă are posibilitatea de a le oferi orice copiilor săi, Cristiano Ronaldo a recunoscut că este foarte strict în anumite privințe. Potrivit marelui fotbalist, fiul său, care anul acesta va împlini 12 ani, a cerut recent primul său telefon mobil. Starul lui United a menționat că în prezent îi permite să folosească tehnologia doar pentru o perioadă de timp limitată.
"Sunt conștient că această tânără generație este cu un pas înaintea tuturor, așa că sunt de acord că trebuie să profităm de asta, dar să nu fim obsedați de tehnologie”, a explicat Ronaldo.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23