Etapa a 15-a din Premier League a debutat cu un joc fabulos între West Ham United și Chelsea Londra. Echipa lui David Moyes a obținut toate cele trei puncte, după ce s-a impus cu 3-2. Echipa lui a fost condusă cu 1-0 și 2-1, dar a revenit în partea secundă. Dincolo de adrenalina și suspans, gazdele au reușit și două euro-goluri în partea secundă, prin Bowen și Masuaku.
Chelsea a suferit astfel prima înfrângere după 12 jocuri la rând în toate competițiile în care a fost invincibilă. Astfel, londonezii sunt la un pas de a fi detronați din fruntea Premier Lerague, ceva mai târziu. Prima șansă o are Liverpool după jocul de la Wolverhampton. A doua îi aparține echipei Manchester City, care are meci la Watford. La startul etapei, situașia la vârf era cu Chelsea – 33p, Manchester City – 32p și Liverpool – 31p.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11

West Ham - Chelsea 3-2. Până la acest meci, Thomas Tuchel & Co aveau 2 goluri primite în deplasare

Pentru Thomas Tuchel, acest joc a consemnat și un record negativ. Managerul grupării de pe Stamford Bridge a primit pentru prima dată3 goluri în 53 de partide, de când a preluat echipa. Chelsea avea doar 2 goluri primite în deplasare în acest sezon, în 7 partide. Până azi, era și singura echipă neînvinsă.
Lucrul pozitiv pentru oaspeți a fost forma sportivă a lui Mason Mount, care a pasat decisiv la primul gol al lui Silva și a înscris golul doi al echipei. El a devenit li jucătorul lui Tuchel implicat în cele mai multe goluri în mandatul lui, cu 11 goluri și 7 pase decisive.

West Ham - Chelsea 3-2. Rezumatul meciului

În ceea ce privește West Ham, această victorie arată încă o dată că poate lupta pentru Top 4. Nu demult a învins și Liverpool cu 3-2. Înaintea reușitelor lui Bowen și Masuaku, golul de 1-1 a fost realizat de Lanzini, din 11 metri.
El a ajuns astfel la 23 de goluri în Premier League, dintre care 11 le-a reușit în derby-urile londoneze. Așadar, are un procentaj de 48%, potrivit Opta Joe
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
IERI LA 06:35
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33