Saul Niguez, mijlocașul lui Atletico Madrid, a fost împrumutat în această vară de către echipa sa la Chelsea, campioana Europei din sezonul trecut. Ceea ce părea o mutare inspirată pentru ambele tabere s-a dovedit a fi însă un eșec total, Saul înregistrând în acest sezon doar 239 de minute în tricoul lui Chelsea.
Mijlocașul, de la care se aștepta să îmbunătățească mijlocul lui Chelsea, nu l-a impresionat deloc pe Thomas Tuchel, acesta ajungând să aibă cele mai puține minute jucate după al treilea portar al echipei, Marcus Bettinelli.
Potrivit Marca, Chelsea vrea să scape de fotbalistul spaniol, aceștia fiind dispuși să termine împrumutul valabil până la finalul sezonului chiar în luna ianuarie. Cu toate acestea, în acest moment nu se cunosc detalii din contract sau dacă Atletico ar fi de acord cu încheierea prematură a împrumutului. De altfel, situația de la Chelsea l-a afectat pe Saul, care a pierdut și echipa națională a Spaniei.
Premier League
Un club mare din Anglia își dă afară antrenorul. Lovitură de teatru: Mourinho îi poate lua locul
ACUM 14 ORE

Saul a avut parte de un debut modest la Chelsea

Debutul lui Saul a fost departe de cel așteptat, atât pentru jucător, cât și pentru antrenorul Thomas Tuchel. În prima sa partidă în tricoul lui Chelsea, cea de pe teren propriu contra lui Aston Villa, Saul a început ca titular partida, dar a fost schimbat după primele 45 de minute. Chiar Thomas Tuchel a declarat după partidă că jucătorul "a făcut câteva greșeli mari, a pasat greșit și a făcut multe erori".
https://i.eurosport.com/2021/09/11/3217085.jpg
Potrivit surselor celor de la The Sun, Saul este surprins de ceea ce se petrece la Chelsea: "Nu este chiar ce se aștepta. Saul nu este naiv, nu crede că ar trebui să joace meci de meci, știe că are nevoie de timp pentru a se adapta la fotbalul englez.
Dar când joacă atât de rar în Premier League, cum se poate adapta? A venit de la un club mare unde a jucat în meciuri importante înainte. Vrea să demonstreze că se poate demonstra. Nu este nervos, este fericit la Londra. Dar își dorește să aibă șansa de a juca mai mult. Statul pe bancă a fost o surpriză mare pentru el", scrie The Sun.
În 5 partide în tricoul lui Chelsea în toate competițiile, Saul Niguez a jucat 239 de minute.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Fotbal magic la West Ham United – Chelsea. Recordul negativ al lui Thomas Tuchel
IERI LA 14:49
Premier League
Unde va fi făcută statuia lui Sir Alex Ferguson
IERI LA 13:14