Everton își intensifică căutările pentru a-l înlocui pe Rafa Benitez, care a fost demis din funcția de antrenor, la sfârșitul săptămânii trecute.
Potrivit Sky Sports, Frank Lampard a devenit favorit pentru a prelua echipe. Fostul manager de la Chelsea figurează pe o listă scurtă de candidați, care îi mai include pe Wayne Rooney, Roberto Martinez și Nuno Espirito Santo. Pentru moment, Duncan Ferguson conduce antrenamentele echipei.
Everton l-a demis pe Rafa Benitez după înfrângerea de sâmbătă cu 2-1 la Norwich. Spaniolul a rezistat doar 6 luni și jumătate pe banca tehnică a grupării de pe Goodison Park. Echipa a pierdut 9 din ultimele 12 jocuri.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
27/05/2022 LA 10:23

Frank Lampard este liber de contract de un an după despărțirea de Chelsea

Everton este într-o situație tot mai dificilă în Premier League, astfel că oficialii clubului nu au timp de pierdut și speră să numească rapid un alt manager capabil să scoată echipa din impas.
Frank Lampard este lider de contract de un an, după ce s-a despărțit de Chelsea în ianuarie 2021. Wayne Rooney pare și el deschis să se întoarcă la Everton, dacă va fi abordat pentru postul de manager.
Everton are o listă scurtă întocmită care îi include pe cei doi foști internaționali ai Angliei, alături de selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, și Nuno Espirito Santo, demis de Tottenham în noiembrie.
Gruparea de pe Goodison Park și l-ar fi dorit în mod special pe Roberto Martinez, dar încheierea unui posibil contract acum este îngreunată de Federația Belgiană, care nu vrea să-l lase pe spaniol să antreneze și Everton înainte de Cupa Mondială din 2022.
"Lampard este un manager interesant. Pot să înțeleg de ce, deoarece de fiecare dată când apare un loc de muncă în Premier League, numele lui este menționat. La Chelsea a făcut o treabă corectă. A fost o provocare pentru el, mai ales că nu a putut face transferuri, clubul având interdicție atunci. Așadar, nu a putut să modeleze echipa neapărat după imaginea lui", punctează Sky Sports.
Sursa citată mai menționează însă faptul că Everton este un cblu complicat, cu probleme care depășesc cu mult managerul: "Acesta este un club de fotbal care ia, la nivel executiv, ceea ce par a fi decizii greșite de câțiva ani. Ei caută un al șaselea manager permanent de când Roberto Martinez a părăsit echipa (n.r. 2016). Este atât de clar că strategia de recrutare a managerilor nu este corectă, deoarece nu caută omul potrivit pentru club".
Pe de altă parte, fostul jucător de la Everton, Trevor Steven, a spus că interimarul Duncan Ferguson.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
27/05/2022 LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34