Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frank Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa lui se află în zona retrogradabilă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/04/2022 la 13:11 GMT+3

Everton, echipa antrenată de Frank Lampard, a suferit o înfrângere cu 2-0 în derby-ul local cu Liverpool. După meci, managerul englez s-a declarat dezamăgit de manieră în care meciul a fost arbitrat.

Frank Lampard, manager of Everton, gives his team instructions during the Premier League match between Liverpool and Everton at Anfield on April 24, 2022 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Everton are un sezon dezamăgitor, Liverpool impunându-se în derby cu scorul de 2-0. Pentru "cormorani" a fost o victorie importantă în lupta pentru titlu, rămânând la un singur punct distanță față de rivalii de la Manchester City.
picture

Liverpool - Everton 2-0. VIDEO Rezumat

Robertson și Origi i-au adus cele trei puncte lui Jurgen Klopp, care acum se pregătește de manșa tur a semifinalei Champions League, cu Villarreal, de miercuri seara.
La polul opus se află Everton, care după rezultatele de duminică, se află pe loc retrogradabil. Burnley a produs surpriza, învingând-o pe Wolves cu scorul de 1-0, și astfel, pentru moment, a trimis-o pe Everton pe locul 18, la două puncte distanță de locul 17 care asigură rămânerea în Premier League și în sezonul viitor, loc ocupat chiar de Burnley.
Citește și:

Lampard acuză arbitrii că a favorizat-o pe Liverpool

Pe parcursul meciului de duminică de pe Anfield, Lampard s-a arătat nemulțumit de unele decizii luate de centralul Stuart Attwell. În minutul 53 al partidei, la scorul de 0-0, atacantul celor de la Everton, Anthony Gordon, a fost faultat în careu de fundașul lui Liverpool, Joe Matip, fază care nu a fost sancționată de arbitru și nici nu a fost luată în calcul de arbitrii din camera VAR.
Această decizie l-a înfuriat pe managerul lui Everton, care consideră că a fost crucială în vederea desfășurării partidei: "Este penalty în a doua repriză. Dar nu cred că-l primești aici. De cealaltă parte, dacă e vorba de Mo Salah, primești penalty", a declarat Lampard.
Cei de la Everton sunt amenințați serios de pericolul retrogradării în acest moment, având însă un meci în minus față de Burnley, echipa de deasupra liniei.
În privința situației din clasament, Lampard a declarat: "Acest rezultat nu schimbă nimic. Mă așteptam ca Burnley să aibă un rezultat bun cu Wolves. Mai avem șase partide, față de cele cinci ale lor."
Pentru Everton urmează duelul de pe teren propriu din weekend cu fosta echipă a lui Lampard, Chelsea. În tur, pe Stamford Bridge, partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, Rafa Benitez aflându-se atunci pe banca lui Everton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo