Norwich City l-a demis în weekend-ul trecut pe Daniel Farke, la scurt timp după ce a condus echipa către prima ei victorie a sezonului. Clubul a luat legătura cu Frank Lampard, cele două părți au stat de vorbă, iar legenda clubului Chelsea a fost de acord să preia gruparea de pe Carrow Road, după cum susține The Sun.
Pentru "Lamps" este o revenire în Premier League după o pauză de aproximativ 10 luni. În ianuarie s-a despărțit de Chelsea, echipă în fruntea căreia s-a aflat pentru o perioadă de 18 luni.
Înainte de a prelua Norwich City, Frank Lampard a fost și pe lista celor de ls Newcastle United. De asemenea, a fost o variantă vehiculată în mass-media engleză pentru a prelua Aston Villa, după despărțirea de Dean Smith. În cele din urmă, gruparea din Birmingham l-a prezentat azi oficial pe Steven Gerrard.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Frank Lampard preia o echipă în suferință, în ciuda faptului că a câștigat în ultima etapă la Brentford cu 2-1. "Canarii" au acumulat doar 5 puncte până la acum, având 8 înfrângeri în primele 11 etape, după promovare.

Frank Lampard nu va avea presiunea rezultatelor

Simbolul clubului Chelsea e văzut o soluție ideală de către conducerea de pe Carrow Road, în contextul în care echipa a fost obișnuită cu un stil de joc foarte ofensiv, iar tehnicianul a demonstrat, în perioada Chelsea, că preferă o strategie bazată pe atac.Lui Lampard i s-au promis investiții, dar o parte a presei din Regat notează că acceptul lui de a o prelua pe Norwich nu ar trebui să atârne greu în CV. Cumva, patronii Delia Smith și Michael Wynn-Jones s-au obișnuit cu ideea că echipa va merge în Championship și se vizează crearea unei echipe puternice, care să revină în Premier League la capătul stagiunii următoare.
Se doresc mulți tineri talentați, pe care se vor cheltui sume importante, în contextul în care Lampard a demonstrat la Chelsea că se descurcă excelent în promovarea fotbaliștilor fără experiență. Pe când era la Derby, a fost foarte aproape de o promovare, cu tineri precum Mason Mount, Fikayo Tomori și Harry Wilson. A pierdut în 2019 finala play-off cu Aston Villa.
Ca atare, Lampard nu are nicio presiune în această stagiune, urmând doar să construiască, pentru ca din sezonul viitor Norwich să se transforme într-o echipă extrem de robustă, care să nu aibă emoții la promovare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47