Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Naville despre fosta sa echipă, învinsă de Everton: "O glumă!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/04/2022 la 20:45 GMT+3

Fostul fundaș al lui Manchester United critică evoluția dezastruoasă a ”diavolilor” care au câștigat un singur meci din ultimele șapte disputate, în toate competițiile

Michael Keane e Cristiano Ronaldo durante Everton-Manchester United - Premier League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

De MARIAN URSESCU
Legenda lui Manchester United, Gary Neville, a etichetat fostul său club drept „o glumă”, după ce sâmbătă a pierdut cu 1-0 în fața candidaților la retrogradare, Everton.
Echipa lui Ralf Rangnick a câștigat doar unul dintre ultimele șapte jocuri în toate competițiile. Singurul gol a purtat semnătura lui Anthony Gordon, o lovitură deviată care i-a scufundat pe ”diavolii roșii” pe Goodison Park.

Frank Lampard a fost lăudat

United e foarte aproape să rateze sezonul viitor de Liga campionilor, fiind acum pe locul 7, la 6 puncte distanță de locul 4, ultimul care merge în cea mai importantă competiție intercluburi.
Gary Neville a lăudat, în schimb, adversara și pe fostul său coechipier din naționala Angliei, managerul Frank Lampard, care a știut să-și strângă echipa după înfrângerea din ultimele minute, etapa trecută, cu Burnley (2-3).
A fost prima victorie în patru meciuri din Premier League pentru Everton, clubul din Merseyside având acum patru puncte deasupra liniei retrogradării.

De Gea: "Nu înscriem, nici măcar nu ne creăm ocazii de a marca!"

Portarul lui Manchester United, David de Gea, a lansat o tiradă uimitoare împotriva colegilor din atac după ce echipa a pierdut în deplasare la Everton.
„Nu înscriem, nici măcar nu ne creăm ocazii de a marca. Nu stiu ce să spun, sincer să fiu. Nu suntem suficient de buni, asta e sigur”, a tunat De Gea.
"Este o rușine din partea noastră, ar fi trebuit să câștigăm acest joc", a adăugat spaniolul. Goal-keeper-ul a adăugat că acum îi va fi dificil lui Manchester United să termine în primele 4, deși au fost ajutați de Brighton, care a câștigat la Arsenal. "Va fi foarte greu acum să fim în primele patru”, a admis De Gea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo