Insipid, incolor, inodor. Cam așa ar putea fi tradus mesajul lui Bruno Fernandes postat pe Instagram după partida Manchester United – Aston Villa, prin care își cerea scuze fanilor după penalty-ul ratat în prelungirile partidei. Cel puțin asta a lăsat de înțeles Gary Neville, prin reacția pe care a avut-o. Mai mult, expertul Sky Sport i-a sfătuit pe jucătorii din Premier League să-și concedieze oamenii de PR!
Gruparea de pe Old Trafford a suferit prima înfrângere a sezonului în Premier League. A primit gol în minutul 86, dar a avut șansa de a obține măcar un egal, dacă Bruno Fernandes ar fi marcat din penalty în minutul 93.

A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Gary Neville a reacționat dur după scuzele lui Bruno Fernandes: "Este jenant... Trebuie concediați!"

La câteva ore distanță după partidă, Bruno Fernandes și-a cerut scuze față de fani pentru acea ratare, susținând că va reveni mai puternic după acest moment.
Gary Neville, fostul fundaș dreapta al Manchester United, și-a exprimat profunda frustrare față de lipsa de autenticitate a jucătorilor în mediul online. Cele mai multe vedete au echipe de oameni în spate care le gestionează conturile Twitter, Instagram și Facebook.
"Este jenant! Fotbaliștii ar trebui să-și concedieze oamenii de PR, să vorbească cu oarecare autenticitate. Toți au acești manageri de comunicare, care creează personalități care nu există!
Cultura scuzelor care cuprinde fotbalul ar fi ok dacă ar proveni dintr-un loc autentic. Dacă vrei să spui ceva după un joc, mergi la televizor (accept că jucătorii nu vor întotdeauna) sau postează un videoclip pe rețelele de socializare, unde toată lumea poate vedea că ești tu", a susținut Gary Neville, citat de Daily Mail.
Nu a fost pentru prima dată când expertul Sky Sports le-a reproșat jucătorilor lipsa de autenticitate online. La începutul acestui an, câțiva jucători din naționala Angliei au postat mesaje aproape identice în urma unei victorii asupra Albaniei.
"Am citit câteva mesaje ale jucătorilor Angliei pe Twitter. Postează vreunul dintre flăcăi? Nu sună autentice. Este o adevărată rușine că nu își gestionează personal conexiunea cu fanii și mass-media", a reacționat Gary Neville.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47