Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Neville, critici pentru Manchester United: "Când joacă cu echipe decente, au probleme"

Alex Masgras

Publicat 17/10/2021 la 11:58 GMT+3

Manchester United continuă seria de meciuri în care nu impresionează în Premier League, după ce a pierdut pe terenul lui Leicester City, scor 4-2.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Un nou pas greșit pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Manchester United s-a întors fără puncte de pe King Power Stadium, după ce echipa lui Brendan Rodgers s-a impus cu scorul de 4-2.
Înfrângerea de la Leicester vine în contextul în care antrenorul norvegian a fost criticat după ultima partidă de campionat, remiza de pe teren propriu cu Everton, dar și după înfrângerea cu Aston Villa, tot de pe Old Trafford. Unul dintre cei mai dezamăgiți de modul în care se prezintă United este fostul fundaș al "diavolilor roșii", Gary Neville, care consideră că echipa este departe de nivelul la care ar trebui să fie și că are mari probleme atunci când Manchester întâlnește o echipă cel puțin decentă.
Newcastle - Tottenham, etapa 8
"Sunt departe de a fi la un nivel suficient de bun. În momentul în care joacă cu o echipă cel puțin decentă, au mari probleme. Parcursul echipei din acest început de sezon a fost rău. Au fost câteva goluri frumoase, dar, per total, este rău.
E greu de urmărit, mai ales când joacă împotriva unei echipe organizate, ei sunt descoperiți. Au fost descoperiți cu Everton, cu Aston Villa, cu Villarreal, acum cu Leicester. Nu sunt suficient de buni când nu au posesie, acesta este punctul lor slab, sunt cei mai slabi din fruntea campionatului la acest capitol. Nu fac pressing", a declarat Gary Neville la Sky Sports.
picture

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

Gary Neville crede că Solskjaer a folosit prea mulți jucători de creație la Leicester

Una dintre problemele identificate de Gary Neville în alcătuirea primului 11 de către Ole Gunnar Solskjaer este legată de faptul că antrenorul norvegian a introdus prea mulți jucători de creație, lăsând apărarea descoperită.
"Am văzut echipa care a fost folosită la Leicester, cu Greenwood, Sancho, Ronaldo, Pogba și Fernandes. 5 oameni de creație. Nu aș vrea să fiu apărător în echipa asta. Toată presiunea se va muta pe umerii antrenorului, 100%", a mai spus Gary Neville.
Manchester United se află acum pe locul 5 în Premier League, cu 14 puncte, dar are șanse foarte mari să ajungă pe locul 6, după partida dintre Everton și West Ham de astăzi. Ultima victorie a echipei lui Ole Gunnar Solskjaer în Premier League a venit în urmă cu aproape o lună, atunci când s-a impus pe terenul lui West Ham.
Pentru Manchester United urmează un program extrem de complicat. Săptămâna viitoare, "diavolii roșii" vor juca în Champions League contra italienilor de la Atalanta, urmând ca duminica viitoare să primească vizita lui Liverpool pe Old Trafford. Manchester United – Liverpool va fi duminică, 24 septembrie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Până atunci, etapa a 8-a din Premier League continuă astăzi și mâine.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo