Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Neville, fermecat de Harry Kane! "Trebuie să vină la United! Dacă nu, adio titlu"

Razvan Circeag

Actualizat 14/08/2021 la 17:08 GMT+3

Gary Neville, legenda lui Manchester United, vrea să vadă întăriri pe Old Trafford și a afirmat că Harry Kane ar trebui să fie transferat dacă vor să aibă șanse la câștigarea Premier League.

Gary Neville beklagt "Gier" der englischen Klubs

Credit imagine: SID

Manchester United a făcut două mutări spectaculoase în această perioadă de mercato, însă Gary Neville e de părere că este insuficient pentru câștigarea mult-râvnitului trofeu Premier League.
"Diavolii-roșii" au scos din buzunar peste 120 de milioane pentru transferurile lui Jadon Sancho și a lui Raphael Varane. Jancho – extrema de 21 de ani – a fost transferat de la Borussia Dortmund în schimbul a 85 de milioane de euro. În timp ce Raphael Varane – fundașul francez de 28 de ani – a fost transferat de la Real Madrid pentru 40 de milioane.
Manchester United s-a impus spectaculos în prima etapă din Premier League. Trupa lui Ole Gunnar Solskjær a câștigat 5-1 cu Leeds.

Gary Neville vrea să-l vadă pe Harry Kane la Manchester United

Gary Neville a afirmat că aceste transferuri nu sunt suficiente și Harry Kane trebuie adus pe Old Trafford, chiar dacă prețul atacantului este unul imens. Manchester City a făcut deja o ofertă de 150 mil. euro pentru a forța transferul lui Kane, de la Tottenham.
"Vreau să văd un atacant de careu. Chelsea l-a luat pe Lukaku, City e pe urmele lui Kane și l-au luat deja pe Grealish. Îi avem pe Sancho și Varane, sunt două mutări bune, dar cred că nu este suficient. Eu aș forța cu orice preț transferul lui Harry Kane. Dacă ei îl pot transfera, noi de ce nu am putea? Putem concura cu City. Dacă Kane va merge la Guardiola, United poate uita de câștigarea titlului. Dacă vine la Manchester United ai deja asigurate 25 de goluri înscrise. Kane e aur! El îți poate asigura 5 ani de aur absolut. Dacă el vrea să meargă la City și la Pep Guardiola, nu-I nicio problemă. Dar trebuie să fii în vânătoare după el, trebuie să fii!", a declarat Neville, citat de Daily Mail.
În prezent, viitorul lui Harry Kane este incert. Atacantul a revenit la antrenamentele lui Tottenham, dar nu se știe încă pentru cât timp.
Manchester City și-l dorește cu orice preț și a făcut o ofertă fabuloasă pentru căpitanul Angliei: 150 de milioane de euro. Tottenham trage tare și nu vrea să-I dea drumul așa ușor.
Noi negocieri între cele două părți se anunță odată cu terminarea primei etape din Premier League.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo