Christian Eriksen a început în premieră ca titular în tricoul lui Brentford, în duelul pe care echipa sa l-a câștigat categoric în deplasare cu Norwich, scor 3-1. Ivan Toney a reușit un hattrick (ultimele două goluri au fost înscirse din penalty), iar echipa lui Thomas Frank a luat o gură serioasă de oxigen în vedere luptei pentru rămânerea în Premier League. Golul de onoare al gazdelor a fost reușit de Teemu Pukki, în prelungirile partidei.
De departe, faza meciului s-a petrecut în minutul 40, când Eriksen a primit un cartonaș galben, în urma unui duel cu Brandon Williams, tânărul fundaș stânga al "canarilor".
Citește și:
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
IERI LA 09:22

Eriksen, faza zilei în Premier League

Eriksen nu a avut nicio treabă cu mingea și l-a trântit intenționat pe adveresarul său, iar acesta a avut intenția de a reacționa dur. Nu a mai fost cazul, pentru că în momentul în care și-a dat seama că are de a face cu Eriksen, Williams s-a calmat instant și chiar l-a luat în brațe pe danez.
Brentford a obținut astăzi prima victorie după 8 meciuri în care luase doar un punt în Premier League. În urma acestui succes, micuța formație londoneză a ajuns la 27 de puncte, consolidându-și poziția a 15-a, cu mențiunea că Everton are 4 meciuri mai puțin disputate și ar putea-o depăși, având 22 de puncte.De partea cealaltă, Norwich a ajuns la 4 eșecuri consecutive și rămâne ultima în clasament, cu 17 puncte.
În etapa viitoare, Brenford va avea un alt duel extrem de important pentru lupta din subsolul clasamentului, acasă cu Burnley, în timp ce Norwich va avea un meci infernal, primind vizita celor de la Chelsea.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 33-a din Premier League
18/04/2022 LA 12:00