Manchester City este vechea și noua campioană a Angliei! Echipa lui Pep Guardiola a obținut un nou titlu după ce a câștigat partida din ultima etapă de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 3-2. Condusă cu 0-2, City s-a aflat într-o poziție extrem de dificilă, dar schimbările efectuate de Guardiola în a doua repriză au păstrat titlul pe Etihad.
Zinchenko, Sterling și Gundogan au fost introduși de Pep Guardiola în repriza secundă, iar toți cei trei jucători ai "cetățenilor" au fost decisivi. Gundogan a marcat două goluri, în timp ce Sterling și Zinchenko și-au trecut în cont câte o pasă decisivă.
Jamie Redknapp, Micah Richards sau Roy Keane au avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului spaniol, căzând de acord că acesta a efectuat, cel mai probabil, cele mai bune schimbări din istoria Premier League:
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
"Cred că este una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League, introducerea lui Gundogan. Cu toții credeam că îl va introduce pe Grealish, dar nu a făcut-o. A băgat un jucător calm, sigur pe el", a spus Jamie Redknapp.

Manchester City e campioană, după ce a marcat 3 goluri în 5 minute, revenind de la 0-2. NE-BU-NI-E

Citește și:

Intorducerea lui Gundogan, scânteia de care City avea nevoie

Introdus în teren cu un minut înaintea golului marcat de Coutinho, Gundogan nu a fost doar omul care a adus victoria lui City, ci și cel care a dat startul revenirii echipei lui Pep Guardiola, alături de Raheem Sterling, un alt jucător care a intrat în repriza a doua:
"Aceea a fost scânteia. Doi jucători care au fost introduși, Sterling pentru Gundogan, asta le lipsea. Era exact ce avea nevoie City. Toată lumea vorbește despre Pep că se gândește prea mult. Asta a fost o mutare de geniu. Îl bagă pe Gundogan și marchează de două ori, Sterling pasează decisiv. Absolut genial!", a spus Micah Richards.
Roy Keane crede că Raheem Sterling a fost jucătorul care a făcut diferența pentru Manchester City: "Cred că Sterling a făcut diferența, a fost o adevărată amenințare. În ultimii ani, City a dat totul până la final. Este fantastic, jos pălăria în fața lui City".
Aston Villa a deschis scorul în minutul 37 prin Matty Cash, în timp ce Coutinho a dus scorul la 2-0 în minutul 69. City a reușit o revenire spectaculoasă, în doar cinci minute. Gundogan a marcat în minutul 76, Rodri a restabilit egalitatea în minutul 78, pentru ca același Gundogan să aducă titlul pe Etihad în minutul 81.
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56