Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool

Nicu Savin

Publicat 25/01/2022 la 10:01 GMT+2

Aston Villa a reușit două mutări spectaculoase în această perioadă de mercato, dar Steven Gerrard își mai dorește întăriri până la sfârșitul lunii ianuarie. Conform presei engleze, managerul de pe Villa Park insistă pentru aducerea lui Joe Gomez, fundașul central care prinde toto mai puține minute la Liverpool.

BIRMINGHAM, ENGLAND - NOVEMBER 14: Steven Gerrard, head coach of Aston Villa, poses for pictures at Bodymoor Heath training ground on November 14, 2021 in Birmingham, England. (Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa a fost una dintre cele mai active echipe din Premier League în ultimele două perioade de transferuri. În vara trecută, echipa din Birmingham a reinvestit banii luați pe Grealish în aducerea unor fotbaliști precum Buendia, Inggs sau Bailey, dar s-a mișcat excelent și în mercato-ul din ianuarie.
Echipa lui Gerrard l-a luat pe Lucas Digne de la Everton și a obținut împrumutul lui Coutinho de la Barcelona, având și o opțiune de cumpărare a brazilianului. Echipa arată din ce în ce mai bine, dar Gerrard încă își dorește întăriri, iar acestea ar putea veni până la finalul lunii, când perioada de transferuri de la jumătatea sezonului se încheie.
Citește și:

Gerrard insistă pentru aducerea lui Joe Gomez de la Liverpool

Conform englezilor de la Fooball Insider, Aston Villa va face o ofertă pentru Joe Gomez. Fundașul central de 24 de ani prinde tot mai puține minute la gruparea de pe Anfield, fiind abia a 4-a opțiune a lui Klopp pentru centrul defensivei, după Van Dijk, Matip și Konate. De la începutul sezonului, Gomez a jucat numai în 12 partide, dintre care doar 4 în Premier League.
Gomez a jucat un rol cheie în titlul cucerit de Liverpool acum două sezoane, dar accidentarea gravă din stagiunea trecută l-a scos din ritm și îi este aproape imposibil să redevină titlular în echipa "cormoranilor", astfel că o plecare chiar din această iarnă i-ar putea fi pe plac.
Gomez este evaluuat la 25 de milioane de € și mai are contract cu Liverpool până în 2024. Dacă va ajunge la Villa, omul cu 11 selecții la naționala Angliei va lupta pentru un post de titular cu Tyrone Migns și Ezri Konsa, care au format cel mai des cuplul din centrul defensivei în ultima vreme. În lotul lui Gerrard se mai regăsește și Kortney Hause pe această poziție, care a jucat însă numai în 7 meciuri în acest sezon de Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo