Fost jucător al celor de la Manchester City în perioada 2017-2019, Danilo a strâns doar 34 de partide în perioada în care s-a aflat sub comanda lui Pep Guardiola. Într-un interviu acordat publicației La Repubblica, Danilo a recunoscut că relația dintre el și antrenorul spaniol a fost dificilă, deoarece nu este ușor să lucrezi cu un astfel de antrenor. Antrenat de nume mari în cariera sa, precum Zinedine Zidane sau Massimiliano Allegri, fotbalistul lui Juventus a spus că Pep Guardiola l-a ajutat să privească altfel lucrurile.
"Am fost norocos, sunt diferiți, dar cu toții sunt niște câștigători. Am încercat să învăț câte ceva de la fiecare. Guardiola a fost cel care mi-a schimbat modul de a privi lucrurile. Este adevărat că este dificil să ai o relație bună cu el, niciodată nu este relaxat, mereu se gândește la fotbal. Cred că și atunci când este acasă are momente când își ghidează soția ca și cum ar fi un fotbalist pe teren", a spus fundașul despre Pep Guardiola.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Pep Guardiola, meci important în Premier League pe terenul lui Liverpool

Pentru Pep Guardiola urmează duminică un meci extrem de important pe Anfield, împotriva lui Liverpool. Manchester City a câștigat weekend-ul trecut meciul de pe terenul lui Chelsea, punând capăt seriei de trei înfrângeri consecutive în fața echipei lui Thomas Tuchel.
Cu toate acestea, Manchester City s-a întors învinsă de la Paris, acolo unde a pierdut în fața celor de la Paris Saint-Germain. În ciuda rezultatului negativ, Pep Guardiola a fost mulțumit de prestația echipei sale, exceptând faptul că jucătorii săi nu au profitat de oportunitățile pe care le-au avut de a marca.
Înainte de partida de pe Anfield, Pep Guardiola a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jurgen Klopp: "Jurgen m-a ajutat, echipele sale m-au ajutat să fiu un manager mai bun. M-a făcut să trec la un alt nivel, să mă gândesc mereu la ce trebuie să fac pentru a fi un manager mai bun, să găsesc soluții pentru a învinge echipele sale. Este motivul pentru care sunt încă în această afacere. Există unii manageri care te provoacă să faci un pas înainte, iar Jurgen este unul dintre ei", a declarat antrenorul lui Manchester City.
Liverpool – Manchester City este duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47