Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, cucerit de fotbalistul "furat" din curtea Barcelonei de PSG! Pe cine vrea Pep la Man City

Irina Aldea

Actualizat 18/11/2021 la 19:13 GMT+2

Pep Guardiola a pus ochii pe un fotbalist tânăr de la PSG, care a fost transferat în 2019 de la Barcelona. Antrenorul "Cetățenilor" speră ca fotbalistul în vârstă de 18 ani să ajungă pe Etihad.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola este "complet cucerit" de tânărul Xavi Simons de la Paris Saint-Germain și este disperat să-l aducă în vară pe Etihad. Mijlocașul în vârstă de 18 ani a trecut prin celebra academie La Masia din Barcelona și mereu s-a vorbit despre el având șanse uriașe să-i succeadă pe legendarii Xavi și Andres Iniesta.
Manchester City v Everton, Premier League
Cu toate acestea, fotbalistul a plecat în iulie 2019 fără a avea vreo apariție în prima echipă a Barcelonei și a semnat pentru PSG, fără ca francezii să plătească niciun ban. Până acum, tânărul mijlocaș a jucat de două ori la prima echipă, făcându-și debutul în League One în aprilie 2021. Contractul său se încheie la sfârșitul sezonuluia ctual, iar Mino Raiola, care îl reprezintă pe jucător, le-a transmis șefilor lui PSG că fotbalistul nu va semna un nou contract dacă acesta nu va prinde mai multe șanse să joace la prima echipă.

Pep Guardiola îl vrea pe Xavi Simons la Manchester City

Potrivit publicației Fichajes, Guardiola este un mare fan al lui Simons și dorește ca City să facă o mutare pentru internaționalul de tineret olandez prin transfer gratuit în vara anului viitor, atunci când contractul acestuia cu PSG se încheie. Aceeași publicație anunță că Barcelona este de asemenea interesată să-l aducă înapoi pe mijlocașul pe care l-a pierdut în urmă cu 2 ani.
Simons a fost întotdeauna privit ca un mijlocaș central de clasă, dar în ceea ce privește rolul său în teren, se spune că PSG are "multă încredere că el va excela într-o poziție în care nimeni nu credea că îl va vedea". Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Xavi Simons este cotat la 500.000 de euro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program Premier League 20/21 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo