Campioana Angliei s-a impus categoric pe terenul lui Brighton, scor 4-1, deși mulți se gândeau că "cetățenii" nu vor avea viață ușoară contra revelației actualei ediții de Premier League. Foden cu o dublă și un assist a fost omul meciului, iar oaspeții nu au avut vreo emoție în obținerea victoriei, după jumătate de oră de joc tabela arătând 0-3.
Guardiola e un tehnician mulțumit și pare să aibă încredere totală în băieții săi. Astfel, înainte de meci, Pep a oferit o fază care s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare. Concret, catalanul l-a invitat pe unul dintre stewarzii de pe stadion lângă el pe bancă. Odată ajuns acolo, omul de ordine a ascultat preț de câteva secunde o întrebare a spaniolului. Acesta a ținut mâna la gură, astfel că jurnaliștii englezi nu au putut observa ce l-a chestionat pe steward.
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Jurnaliștii englezi s-au amuzat copios de moment și, având în vedere că Guardiola a arătat spre tribune, au apărut imediat glume pe seama gestului său: l-ar fi întrebat pe steward cum de sunt atât de mulți fani pe stadion, aluzie la nemulțumirea lui Pep de acum o lună și jumătate privind prezența scăzută a fanilor pe Etihad.
CITEȘTE ȘI:
NEWCASTLE, "PORTOCALA MECANICĂ" DIN PREMIER LEAGUE? NOII PROPRIETARII VOR SĂ ADUCĂ O ADEVĂRATĂ LEGIUNE OLANDEZĂ

Guardiola și nevoia unui vârf de careu la City

Guardiola nu are vreun vârf de careu în lot, după despărțirea de Aguero, singurul care putea interpreta rolul de "9" fiind Gabriel Jesus, fotbalist folosit acum în flancul drept cu succes. Grealish sau Foden au jucat rolul de "9" fals cu succes în actuala stagiune, iar rezultatele obținute de City au fost excelente.
Întrebat de un jurnalist Sky Sports dacă, odată cu demonstrația de forță din partida cu Brighton, le-a demonstrat tuturor că City nu are nevoie de un atacant de careu, Pep nu a dorit să dea un răspuns clar la întrebare.
"O să îți spun ceva. În ziua în care vom pierde un meci, o să vii și o să mă întrebi dacă nu cumva îmi lipsește un vârf de atac. Facem pariu că așa va fi", a spus Pep.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26