Manchester City a demolat-o pe Manchester United în derby-ul etapei din Prmeier League, scor 4-1. De Bruyne și Mahrez au reușit câte o dublă pentru "cetățeni", în timp ce singurul gol al "diavolilor" a fost semnat de Jadon Sancho.

Man City - Man United 4-1 | Rezumatul derby-ului din Manchester: De Bruyne și Mahrez, show pe Etihad

La finalul partidei, Pep Guardiola s-a arătta extrem de mulțumit de evoluția jucătorilor săi, subliniind că repriza secundă aceștia au atins nivelul maxim din acest sezon.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 15 ORE
"În ultimii ani, când am pierdut împotriva lor eram deja campioni. Astăzi a fost diferit, am jucat ca o echipă care trebuie să câștige toate meciurile pentru a câștiga din nou titlul și am reușit o perfromanță deosebită. A doua repriză a fost la cel mai ridicat nivel pe care l-am atins în acest sezon. Dacă nici a doua repriză nu este cea mai bunp versiunea a noastră, chiar nu știu ce putem să mai facem. Sunt foarte exigent, dar cunosc limitele jucătorilor. Nu am primit un șut la poartă în repriza secundă, iar United avea opt ​​meciuri fără înfrângere", a spus Guardiola după meci.
Citește și:

Pep Guardiola, elogios la adresa lui Liverpool

În urma victoriei de azi, Manchester City a refăcut ecartul de 6 puncte față de Liverpool, cu mențiunea că formația lui Klopp are un meci în minus. Antrenorul campioanei a declarat că jucătorii săi trebuie să rămână umili și a subliniat că duelul de la distanță cu Liverpool este una din marile provocări ale carierei sale.
"Trebuie să rămânem umili și să luăm fiecare meci în parte. Să sperăm că suntem chinuitori pentru cei de la Liverpool, dar lupta rămâne deschisă. Să lupt cu ei este una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele. Pot să spun că Liverpool este cel mai puternic adversar cu care m-am duelat în 12-13 ani de carieră", a adăugat Guardiola.
Bătălia dintre City și Liverpool pentru titlul din Premier League se anunță una palpitantă până la finalul sezonului. Practic, fiecare echipă e la mâna ei și am putea avea parte de o adevărată finală la meciul direct din finalul stagiuni. În etapa viitoare, City va juca în deplasare la Crystal Palace, iar Liverpool va primi vizita celor de la Brighton.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47