Antrenorul lui Manchester City ieșise la o plimbare cu bicicleta pe timp de noapte, iar un fan l-a văzut și nu a vrut să rateze acest moment unic din viața sa. Bărbatul, care se afla la rândul său pe bicicletă, a filmat momentul când a început să îl urmărească pe Pep, strigând după el.
Guardiola nu s-a simțit în largul lui când a auzit strigătele persoanei care îl urmărea și a început să pedaleze mai repede. Spaniolul s-a oprit într-un final, iar fanul era pregătit să facă o poză cu marele antrenor din Premier League, însă tehnicianul i-a spus ceva complet neașteptat.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Guardiola i-a oferit bicicleta fanului, crezând că acesta vrea să îl jefuiască. Admiratorul managerului catalan a încercat să îi explice intențiile sale, însă Pep a plecat imediat când a înţeles ce se întâmplase de fapt și nu a așteptat ca fanul său să își îndeplinească visul.

Guardiola, pregătit de un nou sezon la City

Spaniolul vânează alături de echipa sa noi trofee, City fiind în căutarea primului său trofeu de Champions League din istorie. Gruparea din Manchester a fost eliminată dramatic sezonul trecut din cea mai importantă competiție de fotbal intercluburi, după ce a primit două goluri în timpul adițional al semifinalei cu Real Madrid.
Pep Guardiola și Manchester City vor disputa două amicale înainte de startul noului sezon, în fața echipei Club America, din Mexic și a lui Bayern Munchen. Primul meci oficial pentru "cetățeni" va fi duelul din Community Shield, împotriva lui Liverpool, echipa alături de care s-a luptat la titlu până în ultimele minute ale sezonului.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18