Manchester City a făcut al 2-lea pas greșit în acest sezon de Premeir League. Deși veneau după un succes spectaculos cu Leipzig în Champions League (6-3), "cetățenii" au avut o prestație mondestă contra celor de la Southampton.
Partida s-a terminat 0-0, iar spectacolul a lipsit cu desăvârșire. Jucătorii lui Guardiola au tras o singură dată pe spațiul porții adverse, contraperformanță pe care echipa de pe Etihad a mai înregistrat-o o singură dată sub conducerea ibericului, în sezonul 2016-2017, contra lui Stoke.
Premier League
Un mare fotbalist susține că Mourinho l-a tras pe "linie moartă" din cauza lui Guardiola
ACUM 2 ORE

Pep Guardiola: "Nu am câștigat nu pentru că nu avem un atacant central"

La finalul partidei, Pep Guardiola a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult și a încercat să explice motivele pentru care s-a ajuns la acest rezultat: "Ne-am luptat, dar nu am fost preciși la construcție. Am pierdut mai multe mingi decât de obicei. Am avut senzația că nu ne-am simțit confortabil când am avut mingea. Nu am putut lua contact cu oamenii din față, dar am avut șanse în final. O remiză este un rezultat corect.Nu am câștigat nu pentru că nu avem un atacant central, nu am câștigat deoarece nu le-am oferit mingi utile jucătorilor din față. Am avut un singur șut pe poartă, dar 4 sau 5 au fost blocate."
Antrenorul campioanei Angliei a vorbit și despre tensiunea creată între el și unii dintre suporteri, situație apărută după meciul din Champions League contra lui Leipzig. Atunci, Guardiola a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori mai mulți fani la meciurile de acasă, iar unii dintre suporteri au reacționat vehement.
"Nu am spus nimic greșit după meciul cu Leipzig, am spus că meciul cu Southampton va fi incredibil de dur. Nu m-am plâns niciodată de câți fani vin sau nu la stadion, nu am făcut asta niciodată în viața mea. Sunt recunoscător chiar dacă vin 85%, aș fi fericit să se întâmple asta", a spus Guardiola.

Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City - Southampton 0-0

În privința adversarilor de astăzi, managerul lui City a ținut să-l laude pe Oriol Romeu, pe care l-a descris drept "unul dintre cei mai buni mijlocași din Premier League".
Pentru Manchester City urmează o partidă în Cupa Ligii Angliei, cu Wycombe (League One), după care "cetățenii" o vor înfrunta pe Chelsea în Premier League, într-o reeditare a finalei Champions League din sezonul precedent.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Guardiola, dispus să-l transfere la Manchester City pe fotbalistul de care Barcelona nu e mulțumită
ACUM 17 ORE
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
IERI LA 12:15