Presa din Anglia scrie că Pep Guardiola își va prelungi contractul cu Manchester City. Potrivit Mirror, Guardiola va semna în această vară prelungirea până în 2025, indiferent de ce va face echipa în UEFA Champions League. Astfel, el este foarte aproape să îi calce pe urme rivalului Jurgen Klopp, cel care și-a prelungit la mijlocul acestei săptămâni contractul cu Liverpool.
Actualul contract al spaniolului expiră la finalul sezonului viitor, dar Guardiola este convins că mai are multe lucruri de realizat la City. S-a vorbit mult că, în cazul în care va cuceri trofeul UEFA Champions League alături de "cetățeni", Guardiola își va realiza și ultimul obiectiv, urmând să părăsească în cele din urmă echipa.
Între timp, antrenorul spaniol s-a răzgândit, fiind convins că echipa pe care a construit-o pe Etihad poate realiza mult mai multe lucruri în sezoanele următoare.
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
ACUM 10 ORE
Citește și:

Viitorul lui Guardiola la City, adus în discuție în negocierile cu Erling Haaland

Erling Haaland, unul dintre cei mai doriți atacanți din lume din acest moment, are șanse foarte mari de a ajunge la Manchester City în această vară, care a început deja negocierile pentru norvegian și a anunțat-o pe Borussia Dortmund că este pregătită să activeze clauza de reziliere.
În ceea ce privește negocierile dintre Haaland și City, unul dintre cele mai importante lucruri aduse în discuție în timpul negocierilor a fost legat de viitorul lui Pep Guardiola la echipă. Alfie Haaland, tatăl lui Erling și fost jucător la Manchester City, este cel care a negociat cu cei din conducerea "cetățenilor".
Pep Guardiola a ajuns pe banca lui Manchester City în vara anului 2016. Pe plan intern, City a dominat în ultimele sezoane, câștigând Premier League de trei ori. În acest sezon, City se află pe primul loc, la un singur punct în fața lui Liverpool, cu patru etape înainte de finalul campionatului.
Manchester City a câștigat sâmbătă seară pe terenul lui Leeds United și a revenit pe primul loc, după ce prima poziție a fost ocupată pentru câteva ore de Liverpool, în urma succesului echipei lui Klopp de la Newcastle.

Rezumatul meciului dintre Leeds și Manchester City, din a 35-a etapă a Premier League

După 6 sezoane pe Etihad, Pep Guardiola speră în continuare și la trofeul UEFA Champions League. Manchester City este foarte aproape de a repeta perfromanța de anul trecut, atunci când a ajuns până în finală. În turul cu Real Madrid, City a câștigat cu 4-3, iar dubla se va decide miercuri seară, pe Santiago Bernabeu.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM 10 ORE
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
ACUM 11 ORE