Harry Kane va avea concurență serioasă pentru titlul de golgheter al Premier League după transferurile lui Erling Haaland la Manchester City și Darwin Nunez la Liverpool.
Fotbalistul lui Tottenham a comentat situația din campionatul Angliei pentru presa internațională, spunând că lupta pentru supremație în ierarhia celor mai buni marcatori va fi mult mai intensă după cele două mutări reușite de cluburile din fruntea clasamentului.
"Cred că bătălia pentru Gheta de Aur este întotdeauna dură. Premier League a produs câțiva atacanți de top în întreaga lume de câțiva ani. Cred că în fiecare sezon pe care l-am jucat, a fost întotdeauna o luptă grea pentru a câștiga Gheta de Aur și nu este diferit cu Haaland și Nunez.
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
IERI LA 05:40
Te aștepți ca atacanții de top să vrea să vrea să joace în Premier League. Cu aceste două noi transferuri, va fi o luptă mai grea.
Cred că sosirea lor ajută. Mă ajută ca jucător să am concurență bună, mă determină să mă perfecționez și să devin mai bun. Aștept cu nerăbdare această provocare", a declarat Harry Kane, potrivit 90min.com.
Citește și:

Haaland, prezentat oficial la Manchester City

Erling Haaland a zburat, după meciul dintre Norvegia și Suedia, direct la Manchester, unde luni a avut loc prezentarea sa oficială la City, club care a plătit pentru el 75 de milioane de euro către Borussia Dortmund. Englezii l-au prezentat printr-o postare inedită, în care s-au folosit de o imagine din copiărie a jucătorului.
Ulterior, Haaland a oferit primul interviu în calitate de fotbalist al lui City, subliniind că este foarte mândru că va juca la un club de talia campioanei Angliei, elogiind jucătorii și pe antrenorul Pep Guardiola. În același timp, norvegianul a spus că crede că City practică un fotbal ideal pentru stilul său și că are așteptări mari de la viitor.
"Este o zi cu care mâ mândresc. Şi familia mea la fel. Mi-a plăcut să văd meciurile lui Manchester City în ultimele sezoane. Nu ai cum să nu admiri stilul lor de joc. Au multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.
Sunt foarte mulţi jucători de clasă mondială în echipă şi Pep este unul dintre cei mai mari manageri din istorie. Sunt în locul potrivit să-mi împlinesc ambiţiile. Vreau să înscriu, să câştig trofee şi să devin un fotbalist mai bun.
Sunt sigur că pot face asta aici. Este o mutare perfectă pentru mine", a declarat Erling Haaland pentru site-ul oficial al celor de la Manchester City.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri realizate deja în această vară
24/06/2022 LA 14:52
Premier League
Haaland își poate răzbuna tatăl, care și-a încheiat prematur cariera după un meci cu Man United
13/06/2022 LA 13:45