Harry Kane și-a adjudecat premiul pentru Jucătorul lunii martie în Premier League, ajungând la 7 astfel de trofee. Fotbalistul lui Tottenham nu mai fusese desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Angliei din decembrie 2017.
Atacantul de 28 de ani este într-o formă foarte bună, iar în martie a reușit 4 goluri și două pase decisive pentru Spurs. Kane a înscris două goluri împotriva lui Everton și câte un gol cu Manchester United și Brighton, iar assist-urile le-a dat în partida de pe teren propriu cu West Ham.

Tottenham – Everton 5-0. Harry Kane reușește dubla pentru Spurs

Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Forma excelentă a englezului i-a ajutat pe cei de la Tottenham să revină în lupta pentru un loc printre cele mai bune 4 echipe din Premier League. Formația lui Antonio Conte este pe locul 5, cu 51 de puncte, fiind la 3 puncte de Arsenal, ocupanta celei de-a patra poziții.
Citește și:
După ce a fost desemnat Jucătorul lunii martie în Premier League, Harry Kane a egalat recordul lui Sergio Aguero, cu 7 trofee. Niciun alt fotbalist din campionatul Angliei nu a obținut mai multe astfel de premii.
Precedentele distincții ale atacantului de la Spurs au fost adjudecate în ianuarie și februarie 2015, martie 2016 și februarie, septembrie și decembrie 2017.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27