Harry Kane și-a adjudecat premiul pentru Jucătorul lunii martie în Premier League, ajungând la 7 astfel de trofee. Fotbalistul lui Tottenham nu mai fusese desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Angliei din decembrie 2017.
Atacantul de 28 de ani este într-o formă foarte bună, iar în martie a reușit 4 goluri și două pase decisive pentru Spurs. Kane a înscris două goluri împotriva lui Everton și câte un gol cu Manchester United și Brighton, iar assist-urile le-a dat în partida de pe teren propriu cu West Ham.

Tottenham – Everton 5-0. Harry Kane reușește dubla pentru Spurs

Premier League
Conte își face Dream Team! Spurs, aproape să perfecteze al 2-lea cel mai scump transfer din istorie
IERI LA 08:03
Forma excelentă a englezului i-a ajutat pe cei de la Tottenham să revină în lupta pentru un loc printre cele mai bune 4 echipe din Premier League. Formația lui Antonio Conte este pe locul 5, cu 51 de puncte, fiind la 3 puncte de Arsenal, ocupanta celei de-a patra poziții.
Citește și:
După ce a fost desemnat Jucătorul lunii martie în Premier League, Harry Kane a egalat recordul lui Sergio Aguero, cu 7 trofee. Niciun alt fotbalist din campionatul Angliei nu a obținut mai multe astfel de premii.
Precedentele distincții ale atacantului de la Spurs au fost adjudecate în ianuarie și februarie 2015, martie 2016 și februarie, septembrie și decembrie 2017.
Liga
Atletico Madrid a pus ochii pe unul dintre oamenii de bază ai lui Conte! Ce fotbalist vrea Simeone
17/06/2022 LA 15:24
Premier League
Ofertă uriașă pentru Lautaro Martinez! La ce club din Premier League este așteptat atacantul
17/06/2022 LA 13:43