Man United este pe urmele lui Harry Kane de câteva luni, iar viitorul manager, Erik Ten Hag, l-a făcut pe căpitanul Angliei ținta principală pentru transferuri. Gruparea de pe Old Trafford ar fi putut să-l ispitească pe Kane dacă ar fi optat pentru fostul manager al lui Spurs, Mauricio Pochettino, deoarece cei doi au rămas în relații foarte apropiate după ce au colaborat pe White Hart Lane, după cum relatează The Mirror.
Dar Kane, care împlinește 29 de ani în iulie, este gata să renunțe la interesul concret al lui Man United și acum pare să rămână la Spurs și să-și reevalueze viitorul.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Aceasta va fi o lovitură uriașă pentru actualul antrenor al lui Ajax, Erik Ten Hag, care urmează să fie anunțat ca manager pe Old Trafford și care va primi o sumă importantă de achiziții pentru a-și revizui lotul, după cum mai spune sursa citată.

Harry Kane vrea să joace în Liga Campionilor și să bată recorduri cu Tottenham

Manchester United traversează o formă sportivă modestă în această perioadă, motiv pentru care are șanse tot mai mici să prindă top 4 la finalul sezonului și să joace și în viitorul sezon în Liga Campionilor. "Diavolii roșii" ar putea pierde locul chiar în dauna echipei Tottenham, iar dorința lui Harry Kane este să joace la acest nivel. Atacantul naționalei Angliei se bucură de o nouă viață sub conmducerea lui Antonio Conte, iar golgheterul Spurs se simte din nou fericit.
Kane vrea să rămână și la Tottenham, să bată recorduri și rămână o legendă a clubului, iar Conte îi oferă acum clubului o șansă reală de a fi competitiv.
Manchester City a fost disperată să-l semneze pe Kane în vara trecută, dar Tottenham a respins orice ofertă. Atacantul este acum iar în formă, dar Pep Guardiola s-a reorientat către Erling Haaland de la Borussia Dortmund, ținta transfer numărul 1 în această vară.
Asta lasă calea liberă pentru Kane să rămână la Tottenham și, deși va mai avea doar doi ani de contract, acum pare foarte puțin probabil să plece.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34