Prima etapă a noului sezon se va încheia cu derby-ul dintre Tottenham și Manchester City, duminică seară de la ora 18:30, în direct pe Eurosport 1.
După ce în ultimele săptămâni s-a vehiculat că vrea să plece la Manchester City, Harry Kane a revenit astăzi la antrenamentele lui Tottenham. Vârful de 28 de ani al lui Spurs a revenit mai târziu din vacanța pe care a avut-o după Campionatul European din această vară, iar relația sa cu conducerea lui Tottenham nu este tocmai caldă.

Tottenham a refuzat o ofertă de 100 de milioane de lire sterline pentru Kane în această vară

Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 3 ORE
Într-o conferință de presă susținută astăzi, Nuno Espirito Santo, antrenorul celor de la Tottenham, a vorbit despre revenirea lui Kane la echipă și despre posibilitatea ca acesta să joace în derby-ul de duminică. "S-a alăturat grupului astăzi, s-a antrenat și am discutat. Desigur, a fost o conversație privată, dar totul este în regulă. Avem timp să ne decidem asupra primului 11. Mai avem un antrenament sâmbătă și vom lua după decizia", a spus noul antrenor de la Tottenham, Nuno Espirito Santo.
Harry Kane trebuia să se întoarcă la club pe data de 2 august, dar acesta a revenit din vacanță cinci zile mai târziu. Vârful lui Spurs a negat zvonurile că ar fi refuzat să se antreneze, insistând că a revenirea sa a fost planificată.
În această vară, Manchester City a făcut o ofertă de 100 de milioane de lire sterline pentru Harry Kane care a fost refuzată de Tottenham. Daniel Levy, președintele celor de la Spurs, face tot posibilul ca atacantul englez să rămână la clubul din nordul Londrei.
Pe Guardiola a recunoscut acum câteva zile interesul lui Manchester City pentru Harry Kane, dar a spus în același timp că totul depinde de Tottenham, iar dacă londonezii nu doresc să negocieze, atunci discuția se încheie.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 19 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
IERI LA 13:34