Partida dintre Burnley și Tottenham de duminică a fost amânată din cauza ninsorii abundente, chiar cu o oră înainte de fluierul de start al partidei. Pe lângă fanii care au făcut deplasarea de la Londra, au fost și doi fani ai lui Spurs care au venit tocmai din Statele Unite ale Americii pentru a urmări echipa lui Antonio Conte.
Ken și Brandi Saxton au venit din tocmai din Dallas, în urma unei călătorii de 31 de ore, dar au avut ghinionul ca partida de la Burnley să fie amânată. Înainte de partidă, Ken Saxton a postat o poză cu cei doi în tren cu descrierea: "Dallas-Londra-Burnley (aproape am ajuns) în 31 de ore – nu am dormit – am băut cafea, snacks-uri și mai multă cafea. Prognoza arată temperaturi scăzute și ninsoare pentru ziua meciului. Ce lucruri faci când îți iubești echipa", a postat fanul lui Tottenham sâmbătă.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ

Harry Kane i-a invitat pe cei doi fani la Londra

Harry Kane a aflat de călătoria celor doi suporteri ai lui Tottenham, iar vârful lui Spurs a apreciat devotamentul acestora pentru echipă și i-a invitat pe cei doi la un meci pe Tottenham Stadium:
"Tocmai ce mi s-a trimis acest tweet și îmi pare foarte rău pentru voi! Pentru devotamentul vostru, să ajungeți la meci și acesta să fie amânat, aș dori să vă invit la un meci de acasă data viitoare când sunteți în Londra", a spus Harry Kane pe Twitter.
În acest moment, nu se știe când va fi reprogramată partida dintre Burnley și Tottenham, în condițiile în care Spurs este angrenată în patru competiții în acest moment (Premier League, FA Cup, Cupa Angliei și Conference League). De asemenea, este foarte greu să se găsească o fereastră liberă în perioada următoare, în condițiile în care luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pentru echipele din Premier League.
Până atunci, Tottenham va juca pe teren propriu joi seară, atunci când va primi vizita celor de la Brentford. Partida dintre Tottenham și Brentford este joi de la 21:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 4 ORE
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 16 ORE