Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, la egalitate cu mai mulți fundași la numărul de șuturi trimise în acest început de sezon din Premier League

Alex Masgras

Publicat 22/09/2021 la 21:10 GMT+3

Harry Kane, cel mai bun marcator al sezonului trecut de Premier League, are un început dificil de sezon în tricoul celor de la Tottenham.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Harry Kane este departe de a avea un început bun de sezon în Premier League. Golgheterul sezonului 2020/21, cu 23 de reușite, se află într-o situație extrem de neplăcută în acest moment.
După ce a fost în centrul atenției când a revenit din vacanță, atunci când se vorbea despre un eventual transfer la Manchester City, Harry Kane a rămas în cele din urmă la Spurs. Cu toate acestea, fanii lui Tottenham au parte de un alt atacant, care nu reușește să marcheze sau să își creeze la fel de multe ocazii.
Arsenal - Tottenham va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1

Harry Kane, pe locul 111 în topul șuturilor din Premier League

Pe lângă faptul că nu a reușit să marcheze în acest sezon de Premier League, singurele goluri ale englezului din acest sezon fiind la echipa națională și la meciul din preliminariile Conference League cu Pacos Ferreira, Harry Kane nu reușește să creeze la fel de multe probleme pentru apărătorii echipelor adverse.
După cinci etape scurse din actualul sezon al Premier League, Harry Kane se află pe locul 111 în topul șuturilor din prima ligă engleză. Cu doar patru șuturi, acesta se află la egalitate cu Odsonne Edouard, jucătorul lui Crystal Palace care a prins numai 31 de minute în acest sezon sau cu fundașii Luke Ayling, Lucas Digne, Jamaal Lascelles, Fernando Marcal, Antonio Rudiger sau Joel Ward.
Atacantul englez poate avea o scuză, acesta ratând primele 162 de minute din acest sezon, dar nu același lucru îl poate spune Cristiano Ronaldo, un alt jucător care nu a început din primul minut în Premier League, care are 13 șuturi la poartă. Pe primul loc în acest clasament se află Sadio Mane, cu 24 de șuturi, fiind urmat de Mo Salah cu 22 de șuturi și Michail Antonio cu 18 șuturi.
Chiar dacă de-a lungul timpului, Harry Kane a fost cunoscut drept un jucător care are începuturi modeste de sezon, cifrele din acest început de campionat sunt îngrijorătoare pentru cei de la Tottenham. Kane are șansa să marcheze primul gol din acest sezon de Premier League chiar în derby-ul nordului Londrei, cu Arsenal. Partida va avea loc duminică de la ora 18:30 și va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Eurosport 1 și Eurosport Player.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo