Responsabilul cu echipamentul de la Tottenham, Steve Dukes, organizează în acest weekend o uriașă licitație de strângere de fonduri. În 10 ani de activitate la Spurs și-a făcut cu siguranță o mulțime de prieteni, care să-l ajute să furnizeze tricourile semnate pentru o licitație de caritate remarcabilă.
"Efortul uriaș de strângere de fonduri vine după ce bărbatul de 54 de ani a primit în urmă cu doi ani un telefon pe care nimeni nu a vrut să-l primească vreodată", spune Football London.
Premier League
Tottenham a confirmat azi un transfer de clasă mondială, de 60 de milioane de lire sterline!
IERI LA 09:13
"Cu doi ani în urmă mi-am pierdut tatăl într-un accident de bicicletă. Era un tip în formă. Întotdeauna făcea curse de la Londra la Brighton și de la Londra la Cambridge. I-a spus mamei, într-o zi normală: 'Mă duc la fermă să iau niște lucruri, ajung acasă în jumătate de oră”. Nu s-a mai întors niciodată acasă.
A fost găsit cu trei fracturi la craniu. A fost o lovitură grea. A fost atât de neașteptat. Am fost aici, la terenul de antrenament, în ziua aceea, Jose Mourinho era manager. Am primit apelul, ambulanța aeriană era la fața locului", a declarat Dukes pentru football.london. "De îndată ce am auzit aceste cuvinte, am știut că era grav. A fost transportat cu avionul la Royal London Hospital din Whitechapel, la unitatea de traumatologie. A fost conectat la aparate, dar nu s-a mai putut face nimic."

Harry Kane, Son Heung-min, Bale, Ronaldo și alții au sărit în ajutor

În urma morții tatălui său, Dukes a căutat o modalitate de a oferi ceva înapoi Ambulanței Aeriene care a încercat să-i salveze tatăl la fața locului. Acum, instituția are nevoie de 750.000 de lire sterline pe lună pentru a rămâne operațională.
"Nu mi-am dat seama că ambulanța aeriană este o organizație de caritate. Am simțit doar că îngrijirea pe care au oferit-o a fost grozavă. Au venit la casa mamei, i-au explicat tot ce s-a întâmplat în acea zi, au oferit sprijin în spital și au venit mai târziu cu toate rapoartele, ca să putem înțelege lucrurile", a mai spus angajatul lui Tottenham.
"Mi-am amintit mereu asta. Mi-am pierdut tatăl, dar dacă pot ajuta să salvez o viață astfel, mă face să mă simt mai bine. O fac pentru moștenirea tatălui meu."
Anul trecut, Dukes a organizat o altă licitație de tricouri semnate de toate cele 92 de cluburi din primele patru ligi și a adunat 47.000 de lire sterline.
Evenimentul din acest an este de așteptat să aducă fonduri mult mai substanțiale. Dukes a primit ajutor din partea starurilor de la Spurs, dar și a prietenilor din Premier League și din lumea fotbalului. Este o licitație specială, pe o perioadă de 16 zile, care începe de sâmbătă, 11 iunie.
"Sper că anul acesta să ne descurcăm și mai bine, pentru că am niște lucruri foarte bune. Anul trecut a fost grozav, a fost unic, dar anul acesta l-aș clasifica drept prestigios. Am tricoul Coreei de Sud semnat Son, tricoul Angliei semnat de Harry Kane, cel în care a marcat un hattrick, precum și tricourile lor de la Spurs plus mănușile și tricoul lui Hugo Lloris. Mai sunt tricourile lui Dejan Kulusevski de la Juventus și Pierre-Emile Hojbjerg cu naționala Danemarcei. Jucătorii au fost grozavi și m-au ajutat să promovez această licitație.
Mai avem tricourile lui Zlatan Ibrahimovic, Lorenzo Pellegrini, echipelor Atalanta, Ajax. Atâția oameni m-au ajutat", a mai spus Dukes.
Robert Lewandowski, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo, Philippe Coutinho, Gareth Bale, Lacazette, Smith-Rowe, Firmino, De Bruyne, Declan Rice, dar și alte vedete din sportul mondial, precum Conor McGregor, Tyson Fury, Anthony Joshua, Ricky Hatton, John Conteh, Joe Calzaghe și Lewis Hamilton au contribuit cu diverse articole pentru licitație. În total, personajul de la Tottenham a adunat aproape 80 de tricouri și articole sportive, pe care le scoate la licitație.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07