Manchester United a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria derby-urilor cu Liverpool jucate pe Old Trafford, iar antrenorul și jucătorii au fost aspru criticați în această săptămână. Solskjaer este considerat principalul vinovat pentru rezultatele foarte slabe din ultima vreme și soarta sa atârnă de un fir de ață, orice alt eșec putând însemna demiterea sa.
Nici jucătorii nu au fost însă menajați deloc de specialiști și de fani, iar printre cei mai criticați s-a numărat și căpitanul echipei, Harry Maguire.
Toată lumea așteaptă de la fundaș să facă ordine în defensivă, dar în ultimele partide acesta a greșit constant, iar United a terminat un singur meci oficial din acest sezon fără să primească gol (victoria cu Wolverhampton din 28 august).
Premier League
O legendă a lui Liverpool, despre venirea lui Rangnick la United: "O să fie o pensie frumoasă"
ACUM 10 ORE
Citește și:

Harry Maguire, discurs mobilizator înainte de Tottenham - Man United

Faptul că poartă banderola de căpitan l-a determinat pe Maguire să iasă în față după eșecul usturător cu Liverpool, iar acesta a transmis un mesaj de unitate către toată lumea implicată la United, invocând faptul că nimic nu e pierdut deocamdată în acest sezon și lucrurile se pot îndrepta din mers.
"Este un moment greu de depășit, dar trebuie să mergem mai departe. A fost o săptămână grea, evident, nu poți să dai deoparte aceste lucruri, mai ales când pierzi în fața rivalilor tăi. A pierde în felul în care am făcut-o a fost foarte dezamăgitor.Evident că am avut discuții între noi, am analizat jocul și greșelile și ne-am consultat despre cum ne putem îmbunătăți jocul.
Ca grup de jucători, trebuie să ne asigurăm că rămânem împreună și că suntem pozitivi. Sunt multe meciuri de jucat în Premier League, suntem într-o poziție bună în grupa din Liga Campionilor și suntem încă la începutul sezonului. Și este un sezon în care știm că încă putem realiza lucruri mărețe
Acesta este cel mai important lucru acum, trebuie să fim uniți ca grup și club. Știm că fanii noștri vor fi alături de noi și vor veni sâmbătă la meciul cu Tottenham. Sunt convins că vor fi acolo în tribuneși vor cânta și ne vor împinge de la spate", a declarat Maguire, citat de Daily Mail.
Așa cum a spus Maguire, prima șansă a "diavolilor" de a mai spăla din rușinea din meciul cu Liverpool va fi contra lui Tottenham, în deplasare, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Europsort Player sâmbătă, de la ora 19:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 11 ORE
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 11 ORE