Heung-Min Son se simte excelent la Tottenham. După ce și-a prelungit contractul până în 2025 cu gruparea din nordul Londrei, sud-coreeanul în vârstă 29 de ani a debutat cum nu se putea mai bine în noul sezon din Premier League. Golul său din minutul 55 al partidei cu Manchester City din prima etapă a adus victoria pentru echipa la care joacă din 2015, atunci când a sosit pe White Hart Lane de la Bayer Leverkusen.

Son: "Aș putea să stau aici și mai mult de 10 ani"

Son, care a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de la Spurs din ultimii ani, spune că se simte excelent la club. Acesta le-a mărturisit celor de la Sky Sports că nu se vede plecând în alt loc: "Da, aș vrea să fac 10 ani la Tottenham, dacă aș putea să mai stau încă patru ani, pentru că nimic nu e sigur în fotbal. Vom vedea, dar acesta e motivul pentru care am semnat un nou contract, nu mă văd în alt loc. Aș putea sta aici și pentru 10 ani sau chiar mai mult de 10 ani. Nu știm ce se va întâmpla în viitor, dar încerc să rămân concentrat în fiecare zi. Cred că modul de gândire este mai important decât împlinirea a 10 ani", a spus Heung-Min Son.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Pentru Son, oferta venită din partea clubului a fost o surpriză plăcută, iar acum simte că îi este dator clubului pentru încrederea acordată: "Nu mă așteptam să rezolv contractul așa devreme, mai aveam câțiva ani. Mi-au arătat foarte multă iubire, după 6 ani petrecuți aici. Mi-au oferit atât de multe, iar acum vreau le răsplătesc încrederea acordată. Sunt foarte recunoscător că sunt aici, este o onoare să joc pentru acest club. În următorii 4 ani cred că putem obține lucruri frumoase aici", a mai spus Son.
După victoria din prima etapă în fața campioanei din sezonul trecut, Manchester City, Tottenham se va deplasa în etapa a doua pe terenul celor de la Wolverhampton, fosta echipă a noului antrenor, Nuno Espirito Santo.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47