Fundașul suedez a fost integralist în partida lui United de la Brentford, timp în care hoții au intrat în casa lui. Maja Nilsson Lindelof, soția jucătorului, s-a ascuns într-o cameră împreună cu copiii.
Aceștia nu au pățit nimic și au plecat de urgență în Suedia, iar Lindelof nu va fi în lotul lui United pentru meciul cu West Ham.
Maja Nilsson Lindelof era acasă cu băiețelul lor de trei ani, Ted Louie și cu Francis nou-născut, când și-a dat seama că cineva încearcă să intre în casă.
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM 37 MINUTE

Momente teribile pentru familia lui Lindelof

Soția jucătorului, Maja, a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care face precizări despre ce s-a întâmplat: "În timpul meciului lui Victor de miercuri seara am avut o spargere la casa noastră din Manchester.
Eram singură acasă împreună cu ambii copii, dar am reușit să ne ascundem într-o cameră înainte ca hoții să intre în casă. Suntem în regulă acum, dar evident că a fost un moment foarte traumatizant și înfricoșător atât pentru mine, cât și pentru copiii noștri.
În momentul de față suntem în Suedia și petrecem timp liber cu familiile noastre."
Lindelof a fost lăsat în afara lotului de Ralf Rangnick pentru meciul lui United cu West Ham, fundașul plecând în Suedia pentru a petrece timp cu familia sa.
Suedezul este al doilea jucător din Premier League care a fost atacat de hoți în ultimele săptămâni, după Joao Cancelo, de la Manchester City.
În decembrie, hoții au pătruns în casa portughezului.
L-au atacat în fața familiei și i-au furat bijuteriile. Fundașul a suferit tăieturi și vânătăi la față în incidentul pe care polițiștii încă îl cercetează.
Lindelof a vorbit pe larg cu Ralf Rangnick în avion, când se întorceau la Manchester cu restul echipei despre problema pe care a avut-o familia sa.
CITEȘTE ȘI:

Rangnick, alături de Lindelof

Tehnicianul lui Manchester United îl înțelege perfect pe Lindelof, fiind și el tată a doi copii și i-a permis fără probleme fundașului să-și ia câteva zile libere pentru a sta cu familia sa, afectată de acest incident: "Am vorbit cu el în avion, dar și în această dimineață, 20-25 de minute.
Mi-a explicat ce s-a întâmplat de fapt și că acesta a fost cu adevărat un eveniment traumatizant pentru soția lui, dar și pentru fiul lui de trei ani. Mi-a spus că trebuie să se ducă acasă, nu vrea să își lase soția și familia să se descurce pe cont propriu, lucru pe care îl înțeleg perfect și eu, fiind tată a doi copii.
Am decis ca el să nu se antreneze astăzi și să nu facă parte din lotul echipei pentru meciul cu West Ham.", a precizat Rangnick, conform DailyMail.
Clubul Manchester United a emis, de asemenea, un comunicat în care a clarificat situația jucătorului suedez: "Putem confirma că a avut loc o spargere la casa lui Victor Lindelof în timpul meciului din deplasare contra lui Brentford.
Familia lui, care se afla acasă în acel moment, nu a fost rănită, dar a fost clar afectată emoțional.
A fost o experiență neplăcută atât pentru familie, cât și pentru Victor, în momentul în care a aflat de incident, iar clubul le oferă tot sprijinul. Încurajăm pe oricine are informații despre incident să contacteze poliția.", a precizat United, într-un comunicat.
Nu este primul incident de acest fel care se petrece în Premier League. Joao Cancelo, fundașul lui Manchester City, a fost atacat de hoți în luna decembrie a anului trecut.
4 hoți au intrat peste el în casă și l-au jefuit! Iubita lui Joao Cancelo, Daniela și fetița lor de doi ani Alicia au asistat la acest incident. Fotbalistul portughez de 27 de ani nu a reușit să-i oprească pe hoții care i-au furat toate bijuteriile. Joao Cancelo s-a luptat cu hoții care i-au pătruns în casă și s-a ales cu o zgârietură deasupra ochiului drept.
.
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM O ORĂ
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 8 ORE