Articol scris de Andrei Nicolae
Echipa antrenată de Antonio Conte a legat o serie de patru victorii la rând și a ajuns de pe poziția a opta pe ultimul loc care asigură calificarea în Champions League. Înfrângerea din ultimul minut suferită în fața lui Brighton a tăiat elanul lui Tottenham, care se luptă cu Arsenal și Manchester United pentru locul al patrulea.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
United a venit la trei puncte distanță de Spurs după victoria cu Norwich, iar Arsenal se află la același număr de puncte față de rivala din Londra, dar cu un meci mai puțin disputat. Lloris a strigat mobilizarea echipei sale după meciul cu Brighton, declarând că meciul din etapa a 32-a poate deveni o lecție:
"Nu avem un avantaj [de puncte], deci trebuie să legăm din nou victorii. Dar trebuie să o luăm de la meci la meci pentru că dacă privim mult prea în față, putem să pierdem alte partide. Ce mă doare cel mai mult este că, am suferit foarte mult și ajungând în această poziție, nu este momentul să aruncăm ce am construit în ultimele săptămâni.
Am primit foarte multe lovituri de-a lungul sezonului și nu este timpul să le dăm un boost rivalilor noștri. Avem o săptămână să ne pregătim pentru următorul meci și sper că această înfrângere ne va ajuta să devenim mai puternici."
CITEȘTE ȘI:
Lloris, despre meciul cu Brentford
Portarul francez a vorbit și despre următoarea partidă în cursa pentru locul patru, deplasarea de la Brentford, care joacă un rol important în bătălia pentru ultimul loc de Champions League. "Mental, trebuie să ne mărim nivelul de concentrare. Uneori poți avea o lipsă de energie din varii motive, dar concentrarea este importantă. Priviți cum am primit golul, este totul despre concentrare. Nu este niciodată prea târziu să înveți."
Tottenham poate profita de programul infernal al rivalelor sale în următoarea săptămână, dar și de meciul direct dintre Arsenal și Manchester United. Echipa lui Mikel Arteta dă piept cu Chelsea, în timp ce băieții de pe Old Trafford merg pe Anfield pentru derby-ul Angliei.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32