Articol scris de Viviana Moraru
Campionul Mondial din 2018 este de aproape 10 ani la club, fiind transferat de la Lyon în 2012. Lloris a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai lui Tottenham, fiind așteptat ca titular în partida de Boxing Day, împotriva lui Crystal Palace. Francezul și-a demonstrat din nou calitățile în partida de miercuri, împotriva celor de la West Ham, în Cupa Ligii, securizând victoria lui Spurs, cu 2-1, prin numeroase parade.
Întrebat dacă se îngrijorează în privința viitorului lui Lloris, Conte a afirmat: "Hugo este căpitanul nostru, este un jucător care a evoluat pentru Tottenham pentru mulți ani și suntem cu toții fericiți că-l avem în echipa noastră. Cu siguranță, este un punct de referință pentru ceilalți jucători și Hugo știe foarte bine ce părere am despre el, și ce crede și clubul despre el. Rămâne de văzut, dar nu cred că Hugo va fi vreodată o problemă pentru Tottenham".
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33

Tottenham a fost afectată grav de Covid-19

Focarul de coronavirus creat în cadrul echipei, a avut drept urmări amânarea a trei partide și eliminarea din Europa Conference League, după ce Spurs nu și-au putut susține meciul împotriva celor de la Rennes, pierzându-l la masa verde. Conte susține că acest lucru a condus la o lipsă de comunicare cu oficialii formației în ceea ce privește fereastra de transferuri ce se apropie, însă este de părere că se poate descurca și cu grupul de jucători pe care îl are în prezent.
"Nu, nu am discutat până acum, nu am avut timp pentru asta din cauza problemei legate de Covid, dar cu siguranță vom avea o întâlnire. Încerc să exploatez fiecare situație pe care o am, și în acest moment, singura modalitate de a îmbunătăți situația lui Tottenham este de a munci foarte tare cu echipa, de a încerca să-mi îmbunătățesc jucătorii și să ridic nivelul echipei".
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08