Zlatan Ibrahimovic a jucat două sezoane la Manchester United, în perioada 2016-2018, și urmărește la rândul lui evenimentele de pe Old Trafford. "Diavolii roșii" l-au demis pe Ole Gunnar Solskjaer în urmă cu 2 zile și sunt în căutarea unui nou manager.
Înainte de a pleca la LA Galaxy, Ibra a câștigat două trofee pe Old Trafford, Europa League și Cupa Ligii. Sunt și ultimele câștigate de Manchester United. Sub comanda lui Ole, echipa nu a obținut niciun trofeu în aproape 3 ani.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
https://i.eurosport.com/2018/05/03/2326392.jpg
"Am avut o experiență grozavă în Anglia. Manchester United este un club uimitor și am câștigat câteva trofee", a declarat atacantul în vârstă de 40 de ani într-un interviu pentru The Guardian. Clubul nu a mai reușit să câștige însă un trofeu important de câțiva ani buni, purtând în continuare amprenta anilor sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre starea actuală a clubului Manchester United

Zlatan este de părere că la Manchester United se vorbește în continuare prea mult despre trecut. "Când m-am dus acolo, am spus: 'Sunt aici să mă concentrez asupra prezentului și să-mi fac propria poveste'. Dar când ai prea multe, devine ca o buclă. Trebuie să te gândești la prezent sau ar trebui să mergi la spital și să te cureți la cap".
Zlatan a jucat de-a lungul carierei în Italia, Franța, Spania și Anglia. Vorbind despre valoarea campionatelor, suedezul a susținut: "Calitatea în Premier League este supraevaluată din punct de vedere tehnic. Dar Premier League are ritmul. Poți fi cel mai bun jucător din lume, dar dacă nu poți face față acestui ritm, nu vei reuși.
În Spania, Franța, Italia, tehnica este mai bună. De aceea sunt atât de mulți străini în Premier League. Ei aduc aspectul tehnic".
Zlatan Ibrahimovic la AC Milan și Manchester United sunt în acest sezon în Liga Campionilor, dar sunt în grupe diferite. Ambele formații joacă în această seară în deplasare, în Spania, la Atletico, respectiv Villarreal.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47