Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Îl vrea Klopp plecat pe Salah de la Liverpool? La ce concluzie a ajuns Jamie Carragher

Alex Masgras

Actualizat 02/10/2021 la 15:28 GMT+3

Mohamed Salah este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Liverpool, dar contractul egipteanului cu gruparea de pe Anfield expiră la finalul sezonului viitor. Până în acest moment nu au existat negocieri pentru prelungirea contractului, lucru care îi face pe fanii lui Liverpool să se teamă de o eventuală despărțire de egiptean la finalul actualei înțelegeri.

Liverpool's Egyptian midfielder Mohamed Salah (R) takes the match ball as he walks off with Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L)

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah este un adevărat idol pe Anfield. Egipteanul ajuns la Liverpool în vara anului 2017 a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei antrenate de Jurgen Klopp, golurile acestuia fiind decisive în câștigarea trofeului Champions League sau a titlului din Premier League.
Actuala înțelegere dintre Liverpool și Mohamed Salah expiră la finalul sezonului viitor, iar până în acest moment nu s-au făcut prea mulți pași pentru o prelungire a contractului, lucru care îi sperie pe fanii "cormoranilor". Printre cei nemulțumiți de modul în care este tratată situația contractului lui Salah este și legenda celor de la Liverpool, Jamie Carragher.

Carragher, nemulțumit de faptul că Jurgen Klopp nu se implică în negocierile prelungirii lui Salah

Jamie Carragher, legenda celor de la Liverpool și actual analist tv în Anglia, este de părere că Jurgen Klopp ar trebui să se implice în negocierile pentru prelungirea contractului jucătorului egiptean. În această vară, Liverpool a încheiat noi înțelegeri cu jucători precum Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk sau Fabinho. În ceea ce îl privește pe căpitanul Jordan Henderson, Klopp s-a implicat în aceste negocieri, iar Carragher nu înțelege de ce antrenorul german nu face același lucru și în cazul lui Salah.
"Klopp i-a promis lui Henderson că va rezolva rapid problema prelungirii contractului, după ce negocierile au intrat în impas, iar acest lucru s-a rezolvat destul de repede. Acum spune că nu este implicat în negocierile pentru contractul lui Salah, ceea ce mi se pare ciudat. Dacă nu există un motiv temeinic pentru a nu rezolva contractul lui Salah cu aceeași rapiditate, această situație trebuie explicată.
Salah, după golul cu numărul 100 în Premier League pentru Liverpool
De fiecare dată când vorbim despre renașterea lui Liverpool, avem obiceiul să ne îndreptăm atenția către influența lui Alisson și Van Dijk, care au adus echipa la un alt nivel. Este foarte adevărat, dar nu trebuie să uităm de unde a plecat totul, pentru că Salah a avut un impact imediat la echipă, înainte ca Van Dijk să vină.
Peste 25 de ani, fanii își vor aduce aminte de această perioadă și vor realiza cât de norocoși au fost să îl aibă pe Salah. Vor revedea golurile lui și se vor uita pe statistica lui uimiți. Sper să nu se întrebe la un moment dat de ce a plecat înainte de a avea ocazia să îi depășească recordul lui Roger Hunt", a declarat Jamie Carragher pentru The Telegraph.
În această săptămână, fostul mare jucător al celor de la Liverpool, Roger Hunt, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Acesta a marcat 244 de goluri pentru Liverpool în campionat, în perioada 1958-1969, fiind pe primul loc în topul marcatorilor pentru "cormorani" în campionatul englez. Weekend-ul trecut, la remiza de pe terenul celor de la Brentford (3-3), Mo Salah a ajuns la 100 de goluri pentru Liverpool în campionat.
Până la un nou acord între "cormorani" și Mo Salah, Liverpool va primi duminică vizita celor de la Manchester City. Derby-ul dintre ultimele două campioane din Premier League va avea loc de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo