Harry Kane insistă să plece de la Tottenham în această vară, fiind foarte aproape de un transfer la Manchester City. Mass-media din Anglia relatează faptul că un alt jucător important din echipă, Tanguy Ndombele, vrea să părăsească echipa în această fereastră de transferuri.
Mijlocașul francez reprezintă cel mai scump din istoria clubului (55 de milioane de lire sterline), dar vrea să plece pentru faptul a lăsat în afara echipei la partida amicală cu Arsenal, în ciuda faptului că era într-o formă sportivă bună. Ndombele nu a jucat niciun minut în pre-sezon și nici măcar nu a fost pe bancă, deși nu a fost selectat de Franța pentru Euro 2020.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 5 ORE

Tanguy Nbombele este singurul jucător din lot care nu a evoluat în această vară în jocuri de pregătire

Inițial s-a crezut că absența lui Ndombele a venit ca urmarea a lipsei condiției fizice. "Tanguy nu este cu noi. Nu este rănit, dar considerăm că nu este încă momentul pentru care el să facă parte din joc", a declarat managerul Nuno Espirito Santo după succesul cu 1-0 împotriva "tunarilor".
Astfel, mijlocașul își cântărește opțiunile de transfer și și-ar dori ca situația lui să fie clarificată până la sfârșitul acestei luni. Ndombele a jucat pentru ultima dată fotbal în 19 mai, într-o partidă din Premier League cu Aston Villa
La amicalul cu Arsenal, Spurs a evoluat la mijloc cu alți doi jucători, Pierre-Emile Hojbjerg și Oliver Skipp. Singurul gol al întâlnirii a fost realizat de Son Heung-min.
Interesant în tot acest context este faptul că Ndombele este singurul jucător senior din cadrul lotului care nu a evoluat în niciun minut în jocurile de pregătire, în ciuda faptului că a fost la pregătiri toată vara.
Pe de altă parte, nu este exclus ca Harry Kane să apară în echipa lui Tottenham la partida de duminică, în meciul de deschidere al londonezilor din Premier League cu Manchester City. Pep Guardiola & Co speră însă că transferul golgheterului naționalei Angliei se va concretiza în această lună.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 8 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 11 ORE