Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o mare vedetă vrea să plece de la Tottenham în această vară!

Andrei Nicolae

Publicat 10/08/2021 la 11:28 GMT+3

Tanguy Ndombele ia în calcul să părăsească gruparea londoneză, după ce a fost lăsat în afara echipei la meciul amical cu Arsenal. Mijlocașul francez nu a jucat niciun minut în pre-season, cu toate că a fost apt.

Tanguy Ndombele (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Harry Kane insistă să plece de la Tottenham în această vară, fiind foarte aproape de un transfer la Manchester City. Mass-media din Anglia relatează faptul că un alt jucător important din echipă, Tanguy Ndombele, vrea să părăsească echipa în această fereastră de transferuri.
Mijlocașul francez reprezintă cel mai scump din istoria clubului (55 de milioane de lire sterline), dar vrea să plece pentru faptul a lăsat în afara echipei la partida amicală cu Arsenal, în ciuda faptului că era într-o formă sportivă bună. Ndombele nu a jucat niciun minut în pre-sezon și nici măcar nu a fost pe bancă, deși nu a fost selectat de Franța pentru Euro 2020.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1

Tanguy Nbombele este singurul jucător din lot care nu a evoluat în această vară în jocuri de pregătire

Inițial s-a crezut că absența lui Ndombele a venit ca urmarea a lipsei condiției fizice. "Tanguy nu este cu noi. Nu este rănit, dar considerăm că nu este încă momentul pentru care el să facă parte din joc", a declarat managerul Nuno Espirito Santo după succesul cu 1-0 împotriva "tunarilor".
Astfel, mijlocașul își cântărește opțiunile de transfer și și-ar dori ca situația lui să fie clarificată până la sfârșitul acestei luni. Ndombele a jucat pentru ultima dată fotbal în 19 mai, într-o partidă din Premier League cu Aston Villa
La amicalul cu Arsenal, Spurs a evoluat la mijloc cu alți doi jucători, Pierre-Emile Hojbjerg și Oliver Skipp. Singurul gol al întâlnirii a fost realizat de Son Heung-min.
Interesant în tot acest context este faptul că Ndombele este singurul jucător senior din cadrul lotului care nu a evoluat în niciun minut în jocurile de pregătire, în ciuda faptului că a fost la pregătiri toată vara.
Pe de altă parte, nu este exclus ca Harry Kane să apară în echipa lui Tottenham la partida de duminică, în meciul de deschidere al londonezilor din Premier League cu Manchester City. Pep Guardiola & Co speră însă că transferul golgheterului naționalei Angliei se va concretiza în această lună.
Tottenham - Manchester City va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo