Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un club din Premier League s-a aflat pe urmele lui Ianis Stoica! Unde a fost dorit fotbalistul de la FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 07/01/2022 la 10:59 GMT+2

Ianis Stoica este unul dintre cei mai vânați jucători de la FCSB. După ce s-a scris despre interesul celor de la Arsenal pentru tânărul fotbalist al roș-albaștrilor, acum se pare că pe urmele sale s-ar fi aflat și Crystal Palace, club care l-a vrut în trecut și pe Florinel Coman.

Ianis Stoica (FCSB). Sursa: GSP

Credit imagine: facebook

Ianis Stoica a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB în primul meci de la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a roș-albaștrilor, victoria cu 3-1 în fața celor de la FC Botoșani, în prima etapă din returul sezonului regulat.
Fotbalistul de 19 ani, introdus pe teren în minutul 69 în locul lui Andrei Cordea, a reușit un gol și o pasă decisivă la golul lui Tănase, în total, în acest sezon, în toate competițiile, având 7 goluri și un assist pentru roș-albaștri.
După meciul cu FC Botoșani, în presa din România a apărut informația conform căreia fotbalistul le-ar fi atras atenția celor de la Arsenal. Scouterii clubului din Premier League ar fi cu ochii pe Ianis Stoica din septembrie 2021, în acest an urmând a veni în România pentru a începe negocierile pentru transferul mijlocașului.
După apariția acestei informații, cei de la Liverpool.com au scris că oficialii lui Liverpool analizează piața de transferuri, nefiind exclus ca aceștia să se intereseze curând de mutarea lui Ianis Stoica, pe care îl compară cu Kylian Mbappe.
Conform sursei citate, tânărul român este potrivit stilului de joc al lui Klopp, care ar putea avea nevoie de versatilitatea lui: "Este foarte versatil, simțindu-se bine în toate cele trei poziții din atac, dar și la mijlocul terenului. Cu un lot subțire la mijloc, doar cu Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino, peste care trec anii, adolescentul ar putea ajuta la rezolva mai multe minusuri deodată", au scris englezii în luna noiembrie a anului trecut.
Potrivit PlaySport, pe urmele lui Ianis Stoica s-ar fi aflat în ultima vreme și un alt club din Premier League. Este vorba despre Crystal Palace, echipă care l-a vrut în trecut pe Florinel Coman, care a trecut prin mai multe accidentări care l-au ținut vreme îndelungată departe de gazon.
Formația antrenată de Patrick Vieira, care ocupă în acest moment locul 11 în clasamentul din campionatul Angliei, ar fi considerat că Ianis Stoica este un jucător cu un potențial enorm. Transferul său la Crystal Palace pare, însă, greu de realizat în condițiile în care conducerea celor de la FCSB are pretenții uriașe în schimbul fotbalistului de 19 ani.
Citește și:

Ianis Stoica, dorit și în Italia

Potrivit unui anunț de la finalul lunii noiembrie al presei din Italia, Stoica se află și în atenția celor de la AC Monza, echipa lui Silvio Berlusconi.
Cei de la Tutto Mercato Web au scris că formația, care se află pe locul 6 în clasamentul din Serie B, are ca obiectiv promovarea în primul eșalon fotbalistic din Italia, iar oficialii clubului vor să se orienteze spre creșterea tinerilor fotbaliști.
Ianis Stoica ar fi fost dorit, printre altele, și la Galatasaray, dar șefii celor de la FCSB au anunțat că vor în schimbul mijlocașului cel puțin 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo