După 7 ani la Torino, Paulo Dybala o va părăsi pe Juventus. Contractul argentinianului expiră la finalul acestui sezon, ceea ce înseamnă că poate semna gratis cu orice echipă. Potrivit ESPN, Arsenal, Newcastle, Manchester United și Tottenham sunt interesate de serviciile atacantului de 28 de ani. Pe lângă cele patru echipe din Premier League se numără și Inter.
Dintre toate aceste echipe, Manchester United este echipa care a început deja discuțiile cu reprezentații lui Dybala pentru o eventuală mutare pe Old Trafford. Ținând cont că mai este foarte puțin până la finalul sezonului, cursa pentru semnătura lui Dybala se anunță una extrem de interesantă.
https://i.eurosport.com/2022/03/20/3341641.jpg
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM O ORĂ
Citește și:

Paulo Dybala pleacă de la Juventus după 7 ani

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon. În ultimele luni, oficialii "Bătrânei Doamne" au negociat o prelungire a înțelegerii cu fotbalistul de 28 de ani, iar la un moment dat părea că cele două părți s-ar fi înțeles, dar totul s-a schimbat la sfârșitul lunii martie.
În toamna anului trecut, italienii i-au oferit un salariu mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent, care putea ajunge până la 10 milioane de euro. Ulterior, aceștia s-au răzgândit și i-au făcut o ofertă diferită, fotbalistul nefiind de acord cu salariul mai mic pe care i-l propuneau.
Paulo Dybala a ajuns la Juventus în 2015, atunci când torinezii au plătit 41 de milioane de euro în schimbul său celor de la Palermo. În vârstă de 28 de ani, Paulo Dybala a reușit să înscrie 114 goluri și a oferit 48 de pase decisive pentru Juventus, în 288 de partide disputate în tricoul "Bătrânei Doamne".
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 14 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 14 ORE