Jack Grealish a devenit recent cel mai scump jucător englez din istorie, Manchester City plătindu-le celor de la Aston Villa 100 de milioane de £ în schimbul său. Notorietatea lui Grealish a crescut enorm de când a ajuns pe Etihad, dar și de când a devenit o piesă de bază la naționala Angliei, astfel că starul este mereu în centrul atenției.
Într-un interviu acordat pentru site-ul boohooMan.com, Grealish a fost rugat să numească 4 fotbaliști din orice perioadă, alături de care ar dori să formeze o echipă din 5 jucători. Englezul nu stat prea mult pe gânduri și a indicat fotbaliștii cu care ar forma un adevărat dream team. Singurul coleg de la City pe care l-a ales a fost portarul Ederson.
"În poartă l-aș lua pe Ederson, pentru că este cel mai bun la jocul de picior. Ai nevoie de asta la o echipă din 5 jucători.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 15 ORE
În apărare, Sergio Ramos. Evident, pentru că marchează întotdeauna. La mijlocul terenului aș juca eu cu Lionel Messi, iar brazilianul Ronaldo ar fi în atac", a spus Grealish, citat de Daily Mail.
Citește și:

Grealish a avut un impact pozitiv pentru Manchester City

Jack Grealish, cel mai scump fotbalist englez din toate timpurile, a început să evolueze pentru Manchester City în linia de trei de la mijlocul terenului. Acest experiment al lui Guardiola a luat sfârșit odată cu cea de-a doua etapă de campionat, împotriva lui Norwich, atunci când ibericul a schimbat poziția în teren a lui Grealish, punându-l să evolueze în flancul stâng al atacului, acolo unde a avut cel mai bun randament pe vremea când evolua pentru Aston Villa.
Din acel moment, atacantul englez a jucat bine, reușind să înscrie 2 goluri, unul dintre ele împotriva lui RB Leipzig în Liga Campionilor, un gol senzațional în urma unei acțiuni individuale de excepție. Deși a avut evoluții bune, jucând ca titular în toate partidele importante, Grealish a arătat foarte rar acele sclipiri cu care ne-a obișnuit pe vremea când evolua la Aston Villa. Însă, acesta este doar începutul, și cu siguranță că, după ce starul englez va reuși să se adapteze în această echipă plină cu jucători de valori apropiate, va putea chiar să-și depășeacă forma care l-a propulsat în fotbalul mare.
Jack Grealish va avea o nouă ocazie să-și demonstreze valoarea în etapa a 10-a din Premier LEague, când Manchester City o va înfrunta pe Etihad pe Crystal Palace. Partida va putea fi urmărită în premieră, duminică, de la ora 13:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Fotbal
Van der Vaart îl distruge pe Messi: "Ție nu îți e rușine!?". Cadrul incredibil surprins în City-PSG
IERI LA 09:26
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
IERI LA 09:03