Jack Grealish este la un pas de a da o lovitură importantă în plan financiar. Potrivit presei din Anglia, fotbalistul transferat vara trecută de Manchester City a ajuns la un acord cu casa de modă Gucci pentru un contract de sponsorizare.
Înțelegerea urmează a fi semnată în perioada următoare, iar englezul va primi o sumă importantă de bani din partea cunoscutului brand italian. Jurnaliștii publicației The Athletic au anunțat că este vorba despre "un contract de 7 cifre".
După ce contractul de sponsorizare va fi încheiat, Grealish va deveni primul fotbalist din istorie care va colabora cu celebra casă de modă, al cărei fan este, așa cum a demonstrat-o de mai multe ori, când a apărut îmbrăcat în hainele celor de la Gucci.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2021/04/27/3122198.jpg
Citește și:

Guardiola, singurul pe care Grealish vrea să-l impresioneze

La finalul lunii martie, Jack Grealish a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu Pep Guardiola, antrenorul său de la Manchester City. În acest sezon, antrenorul spaniol a dezvăluit că încearcă să îl facă pe Grealish să nu se mai gândească la fel de mult la statistici, după ce acesta s-a arătat nemulțumit că nu marchează mai mult:
"Am vorbit cu Pep Guardiola. Mi-a arătat toate statisticile din lume de care să te bucuri, mai puțin cele legate de goluri și pase decisive. Este singura persoană pe care trebuie să o impresionez, dar dacă ești atacant, vrei să marchezi și să dai pase de gol. Sper ca până la finalul sezonului să am mai multe.
E un moment foarte bun să fii în postura mea. Suntem angrenați în atât de multe competiții, iar la finalul anului avem și Cupa Mondială. Trebuie să continui să impresionez antrenorul pentru a prinde echipa", a declarat Jack Grealish.
În acest sezon de Premier League, Grealish a jucat în 20 de partide pentru Manchester City, marcând două goluri și oferind două pase de gol. Vara trecută, el a ajuns pe Etihad de la Aston Villa, în schimbul a 100 de milioane de lire sterline.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55