Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jack Grealish, despre presiunea transferului la Manchester City: "Este mult mai greu decât mă așteptam să fie"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/12/2021 la 13:24 GMT+2

Jack Grealish a devenit cel mai scump jucător englez transferat în momentul în care a ales să vină pe Etihad pentru 118 milioane de euro. Mijlocașul a oferit câteva declarații cu privire la mutarea făcută și a admis că vrea să își răsplătească echipa cu ajutorul unor prestații bune și a unor trofee obținute ca jucător al lui City.

Jack Grealish

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Mijlocașul englez a confirmat că viața sa după transferul la "cetățeni" de la Aston Villa a fost foarte grea. Manchester City l-a cumpărat pe Grealish după meciurile sale foarte bune făcute la Campionatul European, sub îndrumarea lui Gareth Southgate. Cu toate acestea, englezul nu a confirmat încă așteptările imense și nu a reușit să se ridice la nivelul arătat în sezoanele trecute, când era starul de pe Villa Park.
Până acum, jucătorul de 26 de ani a marcat de două ori și a oferit două asisturi pentru noua sa echipă în 12 meciuri în calitate de titular. Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Grealish a vorbit despre timpul său de adaptare la noua echipă și despre noile responsabilități pe care le are asupra sa, jucând la o echipă de clasă mondială: "M-am descurcat bine până acum. Mai am multe de oferit. Încă învăț și mă adaptez. Am auzit că unora le ia un an să se adapteze și poate este și cazul meu. Este incredibil pentru că standardele de aici sunt foarte mari și pe teren și în afara sa".
Premier League Today

Jack Grealish a ajuns la Manchester City în schimbul a 118 milioane de euro

Mijlocașul ofensiv a vorbit și despre oportunitatea de a juca în cea mai prestigioasă competiție intercluburi din lume, Champions League: "Să joci în Champions League este complet diferit de Premier League. Nu am jucat niciodată într-o competiție europeană și chiar îmi doream asta. Este incredibil să auzi imnul Champions League, te face să te ciupești. Este un trofeu pe care jucătorii de aici chiar vor să îl câștige".

Grealish nu a fost titular în meciul cu Newcastle

Grealish nu a jucat în ultima partidă disputată de Manchester City în fața lui Newcastle, asemenea compatriotului său Phil Foden. Sursele spun că cei doi nu s-au întors la antrenamente în condiții optime după timpul liber acordat după victoria imensă cu 7-0 în fața lui Leeds. Guardiola a deschis acest subiect: "În perioada Crăciunului sunt foarte atent la comportamentul jucătorilor pe teren și în afara sa. Și când comportamentul lor în afara terenului nu este unul potrivit, nu vor juca".
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo