Articol scris de Andrei Nicolae
Mijlocașul englez a confirmat că viața sa după transferul la "cetățeni" de la Aston Villa a fost foarte grea. Manchester City l-a cumpărat pe Grealish după meciurile sale foarte bune făcute la Campionatul European, sub îndrumarea lui Gareth Southgate. Cu toate acestea, englezul nu a confirmat încă așteptările imense și nu a reușit să se ridice la nivelul arătat în sezoanele trecute, când era starul de pe Villa Park.
Premier League
"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League
01/10/2021 LA 14:37
Până acum, jucătorul de 26 de ani a marcat de două ori și a oferit două asisturi pentru noua sa echipă în 12 meciuri în calitate de titular. Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Grealish a vorbit despre timpul său de adaptare la noua echipă și despre noile responsabilități pe care le are asupra sa, jucând la o echipă de clasă mondială: "M-am descurcat bine până acum. Mai am multe de oferit. Încă învăț și mă adaptez. Am auzit că unora le ia un an să se adapteze și poate este și cazul meu. Este incredibil pentru că standardele de aici sunt foarte mari și pe teren și în afara sa".
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg

Jack Grealish a ajuns la Manchester City în schimbul a 118 milioane de euro

Mijlocașul ofensiv a vorbit și despre oportunitatea de a juca în cea mai prestigioasă competiție intercluburi din lume, Champions League: "Să joci în Champions League este complet diferit de Premier League. Nu am jucat niciodată într-o competiție europeană și chiar îmi doream asta. Este incredibil să auzi imnul Champions League, te face să te ciupești. Este un trofeu pe care jucătorii de aici chiar vor să îl câștige".

Grealish nu a fost titular în meciul cu Newcastle

Grealish nu a jucat în ultima partidă disputată de Manchester City în fața lui Newcastle, asemenea compatriotului său Phil Foden. Sursele spun că cei doi nu s-au întors la antrenamente în condiții optime după timpul liber acordat după victoria imensă cu 7-0 în fața lui Leeds. Guardiola a deschis acest subiect: "În perioada Crăciunului sunt foarte atent la comportamentul jucătorilor pe teren și în afara sa. Și când comportamentul lor în afara terenului nu este unul potrivit, nu vor juca".
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31
Premier League
Premier League 2021/22: Aston Villa | Cu sau fără Grealish?
02/08/2021 LA 15:00