Jadon Sancho a fost subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din ultima perioadă de mercato. Evoluțiile excelente din ultimii doi ani în tricoul Borussiei Dortmund i-au determinat pe cei de la Manchester United să plătească 85 de milioane de € în schimbul atacantului, dar prestațiile acestuia au lăsat de dorit până acum.

Solskjaer - Guardiola 4-3. Cum a ajuns norvegianul să aibă palmares direct pozitiv cu Pep

Lothar Matthaus, care îl cunoaște foarte bine pe Sancho din perioada în care a jucat în Bundesliga, a vorbit despre mutarea englezului pe Old Trafford și consideră că a fost o mare eroare, deși din punct de vedere financiar a fost un pas în față.
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Citește și:

Jadon Sancho, criticat pentru că a ales să meargă la Man United

Fostul mare fotbalist german crede că Sancho are șanse mici să se impună în linia ofensivă de 3 de la United, deoarece 2 locuri sunt deja ocupate, Ronaldo și Rashford fiind practic de neînlocuit în primul 11.
"Vedeți jucătorii care joacă la Man United. Îl au pe Rashford, îl au pe Ronaldo... asta înseamnă că Sancho se luptă pentru al 3-lea loc de titular, dar pe acel post mai sunt alți 3-4 fotbaliști foarte buni. Nu știu cum se antrenează la Man United, dar trebuie să muncească foarte mult pentru a face pasulcătre primul 11 și acum este departe.
Când văd câte minute a jucat în acest sezon sau ce jocuri a jucat, atunci cred că a fost o greșeală plecarea sa la Man United. Poate are mai mulți bani, dar are mai puține jocuri.", a spus Matthaus pentru Sky Sports.
Sancho a jucat în 12 meciuri pentru United în acest sezon, dar numai în 6 dintre ele a fost titular. Deocamdată, internaționalul englez nu are niciun gol și nici un assite pentru echipa de pe Old Trafford, iar presiunea asupra sa crește de la meci la meci.
Sancho și-ar putea șterge toate "păcatele" din acest start ratat de sezon dacă va fi utilizat în derby-ul dintre Manchester United și Manchester City, care va fi în direct ți în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la ora 14:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34