Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jadon Sancho, criticat pentru că a plecat la Man United! Din ce cauză îi este greu să devină titular

Nicu Savin

Publicat 04/11/2021 la 18:19 GMT+2

Jadon Sancho a ajuns pe cai mari la Manchster United, dar până acum nu a demonstrat că investiția "diavolilor" a fost una bună. Lothar Matthaus, una dintre cele mai importante voci din fotbalul german, consideră că englezul a greșit când a plecat de la Borussia Dormund și a explicat motivele pentru care îi va fi greu să prindă un loc de titlular în echipa lui Solskjaer.

Jadon Sancho bei Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Jadon Sancho a fost subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din ultima perioadă de mercato. Evoluțiile excelente din ultimii doi ani în tricoul Borussiei Dortmund i-au determinat pe cei de la Manchester United să plătească 85 de milioane de € în schimbul atacantului, dar prestațiile acestuia au lăsat de dorit până acum.
picture

Solskjaer - Guardiola 4-3. Cum a ajuns norvegianul să aibă palmares direct pozitiv cu Pep

Lothar Matthaus, care îl cunoaște foarte bine pe Sancho din perioada în care a jucat în Bundesliga, a vorbit despre mutarea englezului pe Old Trafford și consideră că a fost o mare eroare, deși din punct de vedere financiar a fost un pas în față.
Citește și:

Jadon Sancho, criticat pentru că a ales să meargă la Man United

Fostul mare fotbalist german crede că Sancho are șanse mici să se impună în linia ofensivă de 3 de la United, deoarece 2 locuri sunt deja ocupate, Ronaldo și Rashford fiind practic de neînlocuit în primul 11.
"Vedeți jucătorii care joacă la Man United. Îl au pe Rashford, îl au pe Ronaldo... asta înseamnă că Sancho se luptă pentru al 3-lea loc de titular, dar pe acel post mai sunt alți 3-4 fotbaliști foarte buni. Nu știu cum se antrenează la Man United, dar trebuie să muncească foarte mult pentru a face pasulcătre primul 11 și acum este departe.
Când văd câte minute a jucat în acest sezon sau ce jocuri a jucat, atunci cred că a fost o greșeală plecarea sa la Man United. Poate are mai mulți bani, dar are mai puține jocuri.", a spus Matthaus pentru Sky Sports.
Sancho a jucat în 12 meciuri pentru United în acest sezon, dar numai în 6 dintre ele a fost titular. Deocamdată, internaționalul englez nu are niciun gol și nici un assite pentru echipa de pe Old Trafford, iar presiunea asupra sa crește de la meci la meci.
Sancho și-ar putea șterge toate "păcatele" din acest start ratat de sezon dacă va fi utilizat în derby-ul dintre Manchester United și Manchester City, care va fi în direct ți în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă, de la ora 14:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo