James Rodriguez, mijlocașul echipei Everton, a călătorit în Qatar pentru a negocia cu un club din această țară, înainte de o posibilă mutare în Orientul Mijlociu.
Statutul internaționalului columbian în vârstă de 30 de ani pe Goodison Park a devenit incert după problemele medicale pe care le-a tot suferit în ultimele luni. Și mai ales după ce managerul Rafael Benitez l-a înlocuit pe Carlo Ancelotti în vară.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Jucătorul venit de la Real Madrid în urmă cu un an, pentru care s-au plătit aproximativ 15 milioane de euro, nu a jucat încă în acest sezon. El a ratat mai multe jocuri din cauza unei probleme legate de coronavirus. Ultima prezență a lui James Rodriguez într-o partidă pentru Everton a fost pe 16 mai, într-o partidă pierdută cu Sheffield United (scor 0-2).

Everton nu se opune plecării lui James Rodriguez

Everton nu se împotrivește unui transfer al jucătorului în Qatar, mai ales că are un salariu foarte mare pe Goodison Park, în jur de 200.000 de lire sterline pe săptămână. Astfel, clubul ar face o economie semnificativă.
Benitez a vorbit zilele trecute despre posibila plecare a lui James Rodriguez. "Este întotdeauna la latitudinea jucătorului. În cele din urmă, el are decizia finală. Sunt unele oferte și apoi am avut o anumită problemă cu regulile fair-play-ului financiar, deci trebuie să luăm în considerare orice opțiune și să vedem ce se întâmplă".
James a avut 26 de apariții în toate competițiile pentru Everton în sezonul trecut, marcând 6 goluri și oferind 9 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
În acest moment, Everton este pe locul 6 în Premier League, cu 10 puncte. În ultima rundă, echipa lui Benitez a suferit prima înfrângere a sezonului, un 0-3 la Aston Villa.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47