Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jesse Lingard, criticat după ce a refuzat să se bucure după golul marcat cu West Ham

Alex Masgras

Publicat 20/09/2021 la 18:53 GMT+3

Jesse Lingard a fost criticat de Michael Owen după ce a refuzat să se bucure de golul care a adus victoria pentru Manchester United, în partida contra celor de la West Ham.

Cristiano Ronaldo (r.) und Jesse Lingard (2.v.r.) schießen Manchester United zum Sieg

Credit imagine: Getty Images

Manchester United se îndrepta către un rezultat de egalitate pe terenul celor de la West Ham. Cu toate acestea, în minutul 89 al partidei, Jesse Lingard a dus scorul la 2-1 pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, cu un șut la vinclu. Acest gol vine la câteva zile după ce englezul a fost în centrul atenției după greșeala din partida cu Young Boys, în care Manchester United a pierdut în partida de debut a noului sezon din UEFA Champions League.
Împrumutat sezonul trecut la West Ham, Jesse Lingard a marcat 9 goluri în 16 partide și a refuzat să se bucure în fața fanilor echipei la care a jucat sezonul trecut.
picture

West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!

Michael Owen l-a criticat pe Jesse Lingard

În ciuda golului de senzație pe care l-a marcat duminică după-amiază, Jesse Lingard nu a scăpat de critici. Michael Owen, fostul atacant al celor de la Manchester United, nu a fost de acord cu gestul făcut de Lingard.
"Finalizarea a fost sublimă. Singurul lucru negativ din tot acel scenariu este că el nu a sărbătorit reușita. Nu îmi vine să cred că jucătorii nu sărbătoresc când marchează împotriva cluburilor la care au mai fost. El a fost la West Ham vreo două minute.
Dacă nu a vrut să înscrie, dacă nu e fericit să apese pe trăgaci, să paseze mingea. Cred că este singurul lucru negativ, pentru că restul a fost absolut spectaculos", a declarat Michael Owen, potrivit The Metro.
După partidă, Jesse Lingard a vorbit și el despre faptul că nu s-a bucurat în urma reușitei din minutul 89:
"Fanii lui West Ham m-au susținut pe durata împrumutului meu, m-au primit foarte bine, așa că a fost singurul mod prin care am putut să îi răsplătesc. Am avut parte de o primire foarte bună astăzi din partea lor, am avut o perioadă foarte bună aici, dar a trebuit să îmi fac treaba", a spus Jesse Lingard pentru MUTV.
Chelsea - Manchester City va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo