Articol scris de Viviana Moraru
John Terry, în vârstă de 41 de ani, revine în cadrul clubului la care a cunoscut succesul, dar de data această ocupându-se de academia "albaștrilor", având un rol de consultant-antrenor. Terry încearcă să câștige cât mai multă experiență, înainte de a accepta provocarea de a prelua o echipă, ca manager.
După retragerea din activitatea de jucător profesionist de fotbal, Terry a lucrat în staff-ul lui Dean Smith la Aston Villa, timp de trei ani, despărțindu-se anul acesta de formația de pe Villa Park. Acum, englezul se va ocupa de baza de pregătire de la Cobham a celor de la Chelsea, fiind mai mult decât fericit să se întoarce acasă.
Premier League
Romelu Lukaku, penalizat de Chelsea cu cea mai mare amendă din istoria clubului
04/01/2022 LA 13:16
Citește și:

John Terry revine pe Stamford Bridge

Terry va avea și un rol consultativ în cadrul academiei, ajutând talentele clubului să se dezvolte.
"Legenda albaștrilor va lucra cu jucătorii tineri, precum și cu staff-ul tehnic, în programul nostru de dezvoltare a tinerilor, împărtășind vasta experiență dobândită în urma carierei sale de jucător, timp de 20 de ani, precum și cea căpătată în perioada recentă ca antrenor-asistent la Aston Villa", declară clubul într-un comunicat legat de revenirea lui Terry.
John Terry, fostul căpitan al naționalei Angliei, i-a anunțat pe fanii lui Chelsea de venirea sa pe Stamford Bridge: "Sunt încântat să anunț că mă întorc acasă și voi prelua un rol de consultant în cadrul academiei lui Chelsea. Pe lângă antrenamentele din teren, voi fi implicat în discuții și în îndrumarea jucătorilor noștri'', a scris englezul pe contul său de Twitter.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278044.jpg
Fotbal
Fantastic: super-fotbalistul care a fost forțat să se retragă la 25 ani a câștigat o avere la Loto
18/11/2021 LA 09:29
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40