John Terry va conduce un consorțiu de 250 de milioane de lire sterline care vrea să cumpere acțiuni la Chelsea. Fostul căpitan al echipei, alături de jucătoarea din echipa feminină, Claire Rafferty, sunt alături de consorțiul True Blues care vrea să cumpere 10% din acțiunile clubului și au susținerea Chelsea Pitch Owners și Chelsea Supporters Trust.
Planul lui John Terry include și fanii echipei, jucătorii sau legendele clubului. Aceștia pot cumpăra tokeni de 100 de lire sterline, iar în schimb vor primi drept de vot.
"Chelsea a fost o parte importantă a vieții mele timp de 22 de ani. Vreau să văd istoria și moștenirea clubului protejată, în timp ce intrăm într-o nouă eră, cu oameni care gândesc la fel și au aceeași viziune pe termen lung de a construi cel mai bun club de fotbal din lume și de a înțelege cât de important este ADN-ul nostru.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM O ZI
După ce m-am întâlnit și am auzit despre ce este vorba în consorțiul The True Blues, am știut că vor înțelege. Sunt un grup de fani abonați ai lui Chelsea care au creat un concept care va completa și asista orice conducător al clubului, în timp ce va aduce o conexiune și implicare a fanilor cu cei din administrație.
Această structură inovativă este proiectată să includă toții fanii lui Chelsea și să protejeze clubul nostru. Mulțumesc Chelsea Pitch Owners și Chelsea Supporters Trust pentru timpul și susținerea lor și sperăm să fim bineveniți în noua structură a clubului", a scris John Terry pe Twitter.
Citește și:

Peste 200 de investitori s-au arătat interesați de cumpărarea lui Chelsea

Daily Mail a dezvăluit faptul că aproape 200 de investitori sunt interesați să cumpere Chelsea de la Roman Abramovich, obligat să se despartă de club după invazia Ucrainei de către Rusia. Oligarhul rus a fost sancționat de către guvernul britanic, fiind considerat un apropiat al liderului Vladimir Putin.
După ce Abramovich a fost deposedat practic de bunurile de pe Stamford Bridge, guvernul a preluat conducerea vânzării Chelsea și va juca un rol principal în a decide viitorul proprietar, după termenul limită de vineri. Atât autoritățile, cât și oficialii Premier League iau în serios problema proprietății. Se doresc cât mai multe informații despre persoanele implicate, dar și intențiile lor pentru viitorul clubului.
https://i.eurosport.com/2022/03/19/3340283.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM O ZI
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
IERI LA 07:05