John Terry este aproape de o revenire la Chelsea. Fostul căpitan al echipei de pe Stamford Bridge, care a ridicat deasupra capului primul trofeu în UEFA Champions League în istoria clubului ar urma să devină antrenor în cadrul academiei londonezilor, potrivit celor de la The Athletic.
În vârstă de 41 de ani, Terry a plecat de la Chelsea în 2017 și este foarte interesat de o carieră de antrenor. Timp de 3 sezoane, el a fost asistentul lui Dean Smith la Aston Villa, până să părăsească echipa din Birmingham în această vară.
Fostul căpitan al londonezilor și al naționalei Angliei a părăsit-o pe Aston Villa, în încercarea de a călători prin Europa și a studia stiluri diferite ale antrenorilor.
Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
ACUM 18 ORE

John Terry a fost refuzat de mai multe echipe din Anglia

Potrivit sursei mai sus menționate, John Terry a fost "refuzat în mod politicos" de mai multe echipe din Anglia. Cu toate acestea, nici el nu ar dori să preia orice echipă și analizează cu atenție posibilele formații la care ar urma să își înceapă cariera de antrenor principal.
John Terry vrea să le calce pe urme foștilor săi coechipieri de la naționala Angliei, care și-au început carierele de antrenor, precum Frank Lampard, Wayne Rooney sau Steven Gerrard. Acesta este convins că poate urma aceeași cale, dar nu și-ar dori să preia o echipă din cu un buget redus din Championship, pentru a evita probleme de genul celor cu care se confruntă Rooeny la Derby County. Fostul căpitan al lui Chelsea își dorește o echipă care să aibă un proiect cu susținere financiară, care să îi permită să își dezvolte viziunea și identitatea.
Cu toate acestea, un rol în academia lui Chelsea rămâne o opțiune realistă pentru Terry, care a rămas în relații excelente cu oamenii din club, printre care foștii săi coechipieri, Petr Ceh și Carlo Cudicini sau directorul academiei lui Chelsea, Neil Bath.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 20 ORE
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
ACUM 21 ORE