A mai rămas mai puțin de o lună până la decernarea Balonului de Aur, iar lupta se anunță una foarte strânsă, deși în mediul on-line au apărut informații că numele câștigătorului se știe deja. Nimic nu poate fi sigur deocamdată până la oficializare, astfel că jucătorii, antrenorii sau specialiștii continuă să facă analize și să-și argumenteze opțiunile privind laureatul.
Robert Lewandowski, Lionel Messi, Karim Benzema, Mohamed Salah și Jorginho sunt de departe mari favoriți la câștigarea prestigiosului trofeu. Primul dintre aceștia care a spus răspicat cui i-ar da votul său a fost Jorginho. Italianul de origine braziliană a oferit un interviu pentru ESPN, în care a vorbit deschis despre posibilitatea de a câștiga Balonul de Aur.
Citește și:
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
01/12/2022 LA 17:01

Jorginho ar vota cu De Bruyne la Balonul de Aur

Întrebat cu cine ar vota, Jorginho a glumit și a spus că s-ar vota pe sine însuși, dar apoi a devenit serios și nu a ezitat să afirme că l-ar alege pe Kevin De Bruyne, belginaul cu care s-a confruntat de atâtea ori în duelurile dintre Chelsea și Manchester City.
"Dacă nu mă votez eu, cine va vota pentru mine? Vreau să am măcar un vot! Glumesc... Cred că l-aș vota pentru Kevin de Bruyne, pentru tot ceea ce a făcut și pentru fotbalul frumos pe care l-a arătat în ultimii ani.Pentru cei cărora le place fotbalul este grozav să-l vadă jucând, pentru că înțelege fotbalul, este un jucător cu o inteligență peste medie", a declarat Jorginho, citat de Daily Mail.
Voturile celor care aleg cel mai bun jucător din lume s-au transmis deja, doar că France Football va face anunțul oficial abia pe data de 29 noiembrie. De în urmă cu o săptămână Messi era principalul favorit, în special pentru că a câștigat Copa America alături de naționala Argentinei, Robert Lewandowski i-a luat locul după ce mai multe publicații din Europa au preluat informația conform căreia se cunoaște deja învingătorul, iar acesta este atacantul lui Bayern.
Cotele la pariuri la Balonul de Aur 2021
  • 1. Robert Lewandowski - 1,53
  • 2. Lionel Messi - 2,38
  • 3. Mo Salah - 20
  • 4. Jorginho - 25
  • 5. Karim Benzema - 33
  • 6. Kylian Mbappe - 50
  • 6. Giorgio Chielinni - 50
  • 8. Gianluigi Donnarumma - 66
  • 8. Cristiano Ronaldo - 66
  • 10. Bruno Fernandes - 80
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
27/11/2022 LA 16:16
Cupa Mondială FIFA
De Bruyne a explicat cearta cu Alderweireld din meciul cu Canada: "Da, asta mă frustrează"
25/11/2022 LA 12:53