Chelsea a simțit din nou gustul victoriei în Premier League după două remize consecutive. Londonezii au fost conduși cu 1-0 de Aston Villa, dar s-au impus în final grație unei duble a lui Jorginho și a unui gol reușit de Lukaku.

Rezumatul duelului Aston Villa - Chelsea, câștigat de londonezi după ce gazdele au deschis scorul

Italianul a egalat din penalty, iar apoi a stabilit scorul final, tot dintr-o lovitură de la 11 metri. Prin reușitele de azi, Jorginho a ajuns la 10 goluri marcate în Premier League de la punctul cu var în 2021, record abosulut în istoria competiției.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 14 ORE
Jorginho este golgheterul echipei în acest sezon de Premier League, cu 6 goluri marcate.

Jorginho, "regele" penalty-urilor doar la Chelsea, nu și la naționala Italiei

Fără îndoială, Jorginho este printre cei mai buni executanți de penalty-uri din lume. Mijlocașul a acut însă un randament de excepție în ultima vreme doar la nivel de club, pentru că la naționala Italiei a clacat în cele mai importante momente.
În finala EURO 2020, ratarea sa nu a contat, pentru că jucătorii Angliei au fost și mai neinspirați, iar Italia a cucerit trofeul. Totuși, ratările sale din meciurile cu Elveția, din prelimiariile Campionatului Mondial, ar putea atârna greu dacă Squadra Azzura nu va ajunge în Qatar.
Atât în turul din Elveția (0-0), cât și în returul de pe Olimpico (1-1), Jorginho a ratat câte un penalty, în al doilea meci ratarea venind în finalul partidei. Dacă ar fi transformat, Italia era deja cu biletele pentru Mondial în buzunar, dar așa are în față barajul din luna martie, unde ar putea întâlni Portugalia în meciul decisiv.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 14 ORE
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22