Moralul jucătorilor de pe Anfield era încă la pământ, după eșecul din ultimul act al celei mai importante competiții de fotbal intercluburi. "Cormonarii" au pierdut finala de la Paris în fața lui Real Madrid pe 28 mai, iar ziua următoare erau nevoiți să zboare înapoi acasă pentru a celebra sezonul făcut.
Trupa lui Klopp a avut o stagiune genială, însă înfrângerea din Champions League a cântărit mult în vestiarul echipei, așa cum a dezvăluit și Trent Alexander-Arnold în cadrul seriei We Go Again, organizată de Red Bull.
"Am avut o petrecere în acea seară [după înfângerea cu Real Madrid]. În acel moment, nimeni nu știa cum să se simtă, deoarece încă nu procesasem [ce se întâmplase]. [Klopp] a încercat să ne încurajeze, ne-a spus câteva cuvinte pentru a ne motiva.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04
Iar toată lumea se gândea că nu putem să credem în asta [cuvintele lui Klopp]. Cât de des pierzi un meci și te duci după la petrecere? Apoi adaugă faptul că este cel mai important meci de fotbal intercluburi", a declarat englezul, citat de Daily Mail.
Citește și:

Trent: "Chiar trebuie să mergem la paradă?"

Fundașul "cormoranilor" a dezvălut că înfrângerea a contat atât de mult pentru el și coechipierii săi atât de mult, încât s-au gândit să nu mai meargă la paradă. Trent a afirmat ulterior că suportul fanilor de la paradă i-a ajutat să treacă peste momentul dificil.
"Ok, nu am câștigat. Chiar trebuie să mergem la această paradă? Cred că toți jucătorii se gândeau la același lucru: asta e o idee proastă. Am câștigat un trofeu acum două săptămâni și acum trei luni. Putem să avem o paradă în jurul orașului acum?
Până am început să ne mișcăm cu autobuzul toată lumea se gândea 'Asta e o idee greșită'. Și când a început, omule. A fost mai bine decât când am câștigat [Champions League în 2019]. Fanii nu celebrau victoria noastră din Champions League, ne celebrau pe noi ca echipă. A fost atât de special."
Liverpool debutează astăzi în noul sezon de Premier League, în fața nou-promovatei Fulham, pe Craven Cottage.
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18
Premier League
Carragher acuză decizia lui Lingard de a semna cu Nottingham Forest: "S-a dus pentru bani"
04/08/2022 LA 20:51