Manchester United va primi în această seară vizita lui Brentford, în ceea ce va fi ultima partidă de pe Old Trafford din acest sezon. Pentru că sunt mulți jucători care o vor părăsi pe United la finalul stagiunii, jucătorii vor face un tur al stadionului după cele 90 de minute cu Brentford.
Tot în această seară se anunță și o nouă rundă de proteste împotriva familiei Glazer, proprietara clubului. Nemulțumiți de situația în care a ajuns echipa lor favorită, fanii lui United speră ca echipa să își găsească o nouă conducere, după ce rezultatele sunt din ce în ce mai slabe.
Manchester United a ajuns la 5 ani fără trofee, ultimul trofeu obținut fiind Europa League, în 2017, pe vremea când antrenorul echipei era Jose Mourinho.
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM O ORĂ
Citește și:

Mulți dintre fanii echipei nu vor asista la turul jucătorilor lui United

Chiar dacă este ultima șansă de a o vedea la lucru pe United pe teren propriu în acest sezon, mulți fani nu vor asista la turul pe care îl vor face jucătorii. În această seară se anunță o nouă rundă de proteste la adresa conducerii, așa cum s-a întâmplat la ultimele partide de pe Old Trafford.
Spre deosebire de partidele precedente, atunci când mulți dintre suporteri au intrat pe stadion în minutul 17, la partida cu Brentford, aceștia vor părăsi stadionul cu 17 minute înainte de final.
În acest caz, numărul 17 reprezintă numărul de ani în care echipa a fost condusă de familia Glazer.
Manchester United se află pe locul 6, cu 55 de puncte, în timp ce Brentford se află pe locul 14, cu 40 de puncte. United vine după două înfrângeri, la Liverpool și Arsenal, și un egal pe teren propriu cu Chelsea, în timp ce Brentford a remizat pe teren propriu cu Tottenham, după ce a avut o serie impresionantă de trei victorii la rând în luna aprilie (Chelsea, West Ham, Watford).
Partida dintre Manchester United și Brentford este astăzi de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 4 ORE
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 18 ORE